AF VE MAĞFİRET MÜJDECİSİ: BERAT KANDİLİ

(HABER MERKEZİ)-ASKON Adana Şube Başkanı Recep Çalışkan, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çalışkan mesajında şunları söyledi:

“Kulunu kulundan daha çok seven Allah Teâlâ, kullarının günahlarından sıyrılıp arınması için fırsat günleri ve geceleri vermiştir. İçerisinde yaşadığımız dünyanın sıkıntıları ile boğuşan, içtimai problemlerin alabildiğine çoğaldığı şu günlerde inanan gönüllerin ferah bulması adına, mükâfat olarak verilen fırsat anlarından birisi de Berat gecesidir.

Böyle mübarek gün ve geceler, Kur’an-ı Kerim ile buluşma, Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed’in (sav) o muhteşem öğütlerine kulak verme ve O’nun sünneti ile hayat bulma fırsatlarıdır. Bu gece; Sevgili Peygamberimiz’ in (sav) ‘Allah’ım! Azabından affına, gazabından rızana sığınıyorum, senden yine sana iltica ediyorum. Senin şanın yücedir’ duasıyla Yüce Mevla’ya yakarma zamanıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Berat Kandil’inin, ülkemiz ve dünyanın içinde bulunduğu Koronavirüs salgınından kurtulup insanlığının sağlıklı, barış ve huzur dolu günlerine dönmesine, bu mübarek gece vesilesi ile Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor