Ahmet Davutoğlu yarın Adana’da

(HABER MERKEZİ)-Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu bir dizi program kapsamında 3 gün sürecek Adana ziyaretine yarın başlıyor.

Davutoğlu’nun yarın başlayacak ziyareti için çalışmalarını tüm hızı ile sürdüren Gelecek Partisi Adana İl Başkanlığı, Seyhan’dan Ceyhan’a, Çukurova’dan Yüreğir’e, Sarıçam’dan İmamoğlu’na ‘Gelecek Rüzgârı’ estirmek için hazırlıklarına devam ediyor.

Yarın başlayacak ve 3 gün sürecek Davutoğlu ziyareti öncesi Adana İl Başkanlığı tarafından yaptırılan afişler şehrin bilbordlarında yerini alırken, 6 ilçede kapsamlı ziyaret programları oluşturuldu. Gelecek Partisi lideri Davutoğlu ilçe ziyaretleri yanında; kadınlar, gençler, çiftçiler, kanaat önderleri, odalar, sendika temsilcileri, basın mensupları gibi toplumun tüm dinamikleri ile bir araya gelecek.

Genel Başkan Davutoğlu’nun ziyaretine ilişkin bir açıklama yapan Gelecek Partisi Adana İl Başkanı Ebubekir Yıldırım; “Seçilmiş son Başbakanımız, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nu 3 gün Adana’mızda misafir edecek olmanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor