AKAY VE DURAK SEYHAN İÇİN KOL-KOLA ÇALIŞIYOR

Beden Terbiyesi Adana Bölge Müdürü olarak Adana sporuna, milletvekili olarak Adana’ya büyük hizmetler getiren merhum Veli Andaç Durak’ın oğlu Sertaç Durak, İYİ Parti’nin Seyhan Belediye Meclis üyesi seçildiğinde elbirliğiyle büyük hizmetlere imza atacaklarını söyledi.

Adana Büyükşehir Belediye eski başkanı Aytaç Durak’ın yeğeni olan Sertaç Durak, “Akif abiyle hem akrabalık bağımız, hem ideolojik bağımız var. İnşallah halkımızın katkısıyla seçilir Seyhan halkına iyi hizmetler getiririz. Bu konuda bize yardımcı olacak bilgi birikimi çok yüksek olan değerli amcam ve diğer bilge insanların da katkısıyla Seyhan’ı parlayan ilçe haline getireceğiz” dedi.

(HABER MERKEZİ)-Yaptığı hizmetlerle  bilge  başkan  olarak tanınan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın yakın akrabası olan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak’ın yeğeni, Beden Terbiyesi eski Bölge Müdürü ve Adana milletvekillerinden merhum Veli Andaç Durak’ın oğlu Sertaç Durak, seçilmeleri halinde Seyhan ilçesini Seyhan halkıyla birlikte parlayan yıldız yapacakları iddiasında bulundu.

Mevcut başkan Akif Akay’ın Seyhan Belediyesi olarak hizmette sınır tanımadığını ve mucizeler yarattığını belirten Sertaç Durak, şu değerlendirmede bulundu;

“Amcam Aytaç Durak başarılı bir Belediye Başkanlığı yaptı.. Kendisinin deneyimlerinden çok yararlandı. Babam hem Beden Terbliyesi Bölge Müdürü hem Milletvekili olarak Adana’ya spor ve ekonomik olarak çok katkılarda bulundu. Bu ailenin bir ferdi olarak siyasete atıldım ve sorumluluğumun farkındayım. Bu sorumlulukla Akif Akay Başkanım ve diğer arkadaşlarımız ile yepyeni projelerle daha yaşanabilir bir Seyhan hayalimizi gerçekleştireceğiz. Bu yönde tüm hazırlıklarımızı tamamladık, priojelerimiz hazır. Halkımız bu göreve layık görürlerse, dün de bugün de kendilerini mahcup etmedikleri gibi, yenilenmiş bir kadro ile daha büyük hizmetlere imza atacağımıza inanılmasını isterim.” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor