Alpaslan Nuri Adıyaman, Firdevs Cingözler lehine adaylıktan çekildi

(HABER MERKEZİ)-Büyük Birlik Partisi Çukurova Belediye Başkan adayı Alpaslan Nuri Adıyaman, Cumhur İttifakı Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler lehine adaylıktan çekildiğini açıkladı.

BBP Çukurova İlçe Belediye Başkan adayı Alpaslan Nuri Adıyaman, “Cumhur İttifakı ile birlikte Çukurova Belediyesini kazanacağız.  Biz bugüne kadar Türk siyasetinde de ittifak içinde de hep yapıcı olduk. Parti çıkarını öncelemedik. Devletin, ülkenin çıkarlarını önceledik. 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde de Çukurova’nın tekrar bir 5 yıl daha kaybetmemesi için, güzel ilçemizin hizmetlere kavuşabilmesi için Firdevs Cingözler’in lehine adaylıktan çekiliyorum. Çukurova’da Sayın Firdevs Cingözler’e olan teveccühü görüyor ve kendisinin seçimi farkla kazanacağına inanıyoruz. Böylesi güzel bir hizmet yürüyüşünde Cumhur ittifakı bileşenleriyle birlikte yürümekten gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Cumhur ittifakı Çukurova Belediye Başkan Adayı Firdevs Cingözler’de alınan karardan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Cumhur İttifakı olarak Çukurova’nın hizmetlere kavuşmasını isteyen partili partisiz tüm vatandaşlarımızla birlikte Çukurova için birlikte çalışacağız” BBP’nin seçimlerde Cumhur ittifakına katılması üzerine, “Cumhur ittifakımızın kıymetli paydaşlarından BBP’nin Çukurova İlçe Başkan Adayı Alpaslan Nuri Adıyaman’ın yanımızda olması gücümüze güç katacaktır. Kalbi Çukurova’ya hizmet için atan herkesi bu ittifak içinde yürümeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor