‘ARAYIŞ’ projesi izleyiciyle buluşuyor

(BÖLGE ÖZEL)-Bahtsız Bedri sinema filminden sonra Adan’ya ikinci dev proje ile LorePlus Film Yapım tekrardan izleyicileri ile dev kadronun olduğu ARAYIŞ adlı dizi projesini izleyici ile buluşturuyor

Yapımcılığını yine LorePlus yapımın yapımcılarından Zeki Sincar  ve Adem Sincar’ın üstlendiği izleyicisi ekrana kilitleyecek. Aksiyonun, dramın bol olduğu dört arkadaşın arayışını ele alan proje Türkiye’de ekranlardan tanıdığımız oyuncu kadrosunu yer aldığı bu dizide tüm hayatlara dokunan bir hikaye geçiyor filmin yapımcılarından Zeki Sincar ve Adem Sincar’ın yaptığı basın toplantısında proje ile ilgili detaylar verdiler .

“Adana’mızın kirlenen imajını hem düzeltmek adına hem de Adana’mızı tanıtmak adına tüm hazırlıklarının bittiği projemizde birbirinden değerli oyuncu kadrosu ve profesyonel ekibimiz ile izleyicileri ekrana kilitleyecek dizimiz çok yakında ekranlarda olacağız. Yapım koordinatörlüğünü Mehmet Atasever’in yaptığı projemizin başlıca oyuncu kadromuzda Murat Parasayar, Tuğba Özay, Ayhan Işık, Ümit Acar, Nevin Efe, Selçuk Kılıç, Tolga Yüce, Ada Mural, Yaşar Kutbay, Yavuz Karakaş, Jale Ak’ın olduğu ünlü oyuncu kadromuz ile çok güzel işlere imza atacağız” diye konuştular.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor