“AVRUPA’NIN EN İYİ HOCALARINDAN BİRİNİ GETİRDİK”

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, katıldığı A Spor programında transferlerle ilgili açıklama yaptı. Başkan Sancak Teknik Direktör Vincenzo Montella ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Başkan Sancak, “Montella gibi bir ismi Türkiye’ye getiriyoruz ancak çok fazla ses getirmiyor. Bu kadar kariyerli bir hoca Türkiye’ye geldi mi? Samet hocadan sonra getirebileceğimiz yerli hoca Fatih Terim, Şenol Güney veya Abdullah Avcı olurdu. Onları da alamayacağımız için Avrupa’nın en iyi hocalarından birini getirdik. Bunu zaman gösterecek” ifadelerini kullandı.

Başkan Sancak, Samet Aybaba ile bir problemleri olmadığını, ancak değişimin bazen gerekli olduğunu belirterek, “Bu sezon ligi ilk 8 içerisinde bitirmek istiyoruz. İlk 3 maçta 2 puan aldıkv e kaybedilen 7 puanımız var. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Karagümrük maçında 3 puan alarak çıkış yakalamak istiyoruz. Tek hedefim var, Adana Demirspor’u iyi yerlere getirmek istiyorum. Camiayı ben temsil ettiğim için taraftarlarımızın bana güvenmelerini istiyorum. Samet Hoca benim abim, büyüğüm ve en önemlisi bizi şampiyon yaptı. Bugün bir hoca değişikliğine gitmişken bunun bir sebebi vardır. Taraftarlarımız yeni hocaya ve futbolculara sahip çıksınlar” dedi.

Bu arada Adana Demirspor, Cumartesi günü saat 17.00’de karşılaşacağı Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını tamamlayarak bugün İstanbul’a giderek kampa gireceği belirtildi. Son antrenmanda futbolcuların oldukça istekli oldukları gözlendi. Mavi-Lacivertliler sezonun ilk galibiyetini Fatih Karagümrük karşısında  almak istiyorlar. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor