‘AYDINLIK YARINLAR BİZİ BEKLİYOR’

(HABER MERKEZİ)-İyi parti Çukurova İlçe başkanı Mustafa İlker Akça yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesaj ile tüm vatandaşların yeni yılını kutladı.

Başkan Mustafa İlker Akça yeni yıl mesajında 2021 yılında ne yazık ki ekonomik krizler yetmezmiş gibi korona salgını ile de mücadele etmek zorunda kaldık. Aydınlık yarınlar için 2022 yılının başta ülkemiz ve vatandaşlarımız olmak üzere tüm dünyaya güzellikler getirmesini temenni ediyorum.

Geride bıraktığımız 2021 yılı bir yandan ekonomik kriz ve korona salgını ile mücadele ederken diğer yandan da ekonomik mücadelelerin sıkıntılarını yaşadık. İyi parti Çukurova İlçe teşkilatı olarak tüm yönetim kadromuzla büyük çalışmalar yapmaktayız. Ulu önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün izinde yılmadan usanmadan vatandaşlarımızla el ele mutluluğa koşacağız. Aydınlık yarınlar için Çukurova ilçemize değer katacak projelerimizi ara vermeden sürdürmekteyiz. Çukurova ilçemiz değişiyor , gelişiyor ve hayat daha da güzelleşiyor. Gelecek nesillere büyük ve değerli bir miras bırakmak için tıpkı atalarımız gibi gece gündüz demeden çalışıyoruz. Millet ve memleket sevdası ile huzur dolu modern bir ilçemiz var.

Sevgili Çukurovalı vatandaşlarımız bu zor dönemin en büyük güvencesi ve gücü yine birlik ve beraberliğimiz olacak. İyi parti iktidarı ile el ele verip tüm zorlukların üstesinden geleceğiz. Evet aydınlık yarınlar bizi bekliyor. Yeter ki biraz daha sabırlı ve dikkatli olalım. Tedbir kuldan takdir Allah’tandır. 2022 yılının hepimize sağlık , bereket ve huzur getirmesini diliyorum.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor