AYYÜCE TÜRKEŞ, ADIM ADIM ADANA’YI GEZİYOR

(HABER MERKEZİ)-İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Ayyüce Türkeş, Adana’nın sorunlarını biliyorum, belediye başkanı olduktan sonra çözmek için sabırsızlanıyorum dedi.

Türkeş,  Adana’yı adım adım gezerek “Adana’nın Hakkı daha fazlası” diyerek yoğun programlarda zaman harcıyor.

Fevzipaşa mahallesinde esnaf gezen Türkeş, burada mahallelinin yoğun ilgisiyle  karşılaştı.

Vatandaşların ve ekonomik olarak zor günler geçiren esnafın sorunlarını dinleyip Belediye başkanı olduktan sonra anlatılan sorunları nasıl çözeceğini proje olarak anlattı..

  • Adana İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yaşar Kahya’yı ziyaret eden Türkeş, burada Ceyhan başta olmak üzere ilçelere Hijyenik mezbaha, kesimhane, et entegre tesisleri ve büyükbaş,küçükbaş hayvan satış alanları kuracağız diyerek hayvancılık Projeleri hakkında kısa bir bilgi verdi.
  • Gün İçerisinde Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi ile Çukurova Üniversitesi’ne nezaket ziyaretinde bulunan Türkeş,. Şehir Hastanesi, Çukurova Üniversitesi, 2.etap durak planlanmasına alınması için görüşmeler gerçekleştirecegini Bu hattın özellikle de engelli ve yaşlı vatandaşların hastanelere ulaşmasını kolaylaştıracagını anlattı.

Ayyüce Türkeş, Rektörler Prof. Dr. Mehmet Tümay ve  Prof. Dr. Meryem Tuncel’e misafirperverlikleri için teşekkür ederim dedi.

İftar programı düzenleyen Türkistanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin konuğu olarak iftarını burada açan Türkeş, “Dernek başkanımız Sayın Osman Beg’e ve tüm dernek üyelerimize misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor