BAŞKAN AKAY’A COŞKULU KARŞILAMA

(HABER MERKEZİ)-Seyhan Belediye Başkanı ve İYİ Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Akif Kemal Akay, mahalle toplantılarında yurttaşlarla bir araya gelip esnaflarla sohbet etme imkânı buluyor. İstiklal Mahallesi’nde meşaleler ile karşılanan Başkan Akay, ‘ Bugüne kadar Seyhanlının güvenini boşa çıkarmadık. Halkımızla yol haritamızı paylaşıyoruz’ dedi.

“YOL HARİTAMIZI HALKIMIZLA PAYLAŞIYORUZ”

Akkapı, İstiklal, Dağlıoğlu, Barbaros,Dumlupınar, Mıdık ve Gürselpaşa mahalleleri ile Evren Sitesi’nde halkla buluşup toplantı gerçekleştiren Başkan Akay, ‘ Canımız hemşerilerimizle bir araya gelip bizlerden taleplerini dinleyerek notlarımızı alıyoruz. Yeni dönemde yol haritamızı halkımızla paylaşıyoruz. Bize olan desteklerine ve güvenlerine layık olmak ve güvenlerini boşa çıkarmamak için çalışıyoruz’ dedi.

SEYHANLININ NET DURUŞU: ‘SİZİNLEYİZ EVELALLAH’

Ramazan ayının birlik ve beraberlik içinde geçmesi, aynı sofralarda buluşan güzel Seyhanlının bu kutsal ayda yanında yer almak adına iftar sofralarında halk ile buluşan Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, ‘Mahalle toplantıları ve esnaf ziyaretlerinde halkımızın şahsıma olan güvenini görünce bütün yorgunluğumuzu üzerimizden atıyor, yeni dönem için şevkle çalışmak adına halkımızın hizmetine kendimizi adıyoruz. Yeni dönemde Seyhan için önemli projelerimiz var. Bu projelerimizi halkımıza anlatınca ‘  Size güveniyoruz, sizin yeniden başkan olmanız için varız. Halkımız bize sizinleyiz evelallah diyerek destek veriyor. O destekleri hizmetle taçlandıracağız’ açıklamasında bulundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor