Başkan Erdem: İşimize bakıyoruz

(HABER MERKEZİ)-Ceyhan’da yol yapım çalışmalarına hız veren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Namık Kemal Mahallesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi.
Ceyhan Belediyesi’nin tüm imkanlarını hemşehrileri için seferber eden Başkan Hülya Erdem, “Dedikodulara, Ceyhanlı hemşehrilerimize, işçilerimize kin ve haset duygusu besleyerek hareket edenlere kulak asmadan, Ceyhanımıza hizmet yolumuzdan şaşmadan çalışıyoruz. İşimize bakıyoruz. Yollarımızı da yapıyoruz, işçilerimizin maaşını da ödüyoruz. Ceyhanlı herkesin ne olduğunu, geçmişte neler yaptığını çok iyi bilir” dedi.
“KEMAL KILIÇDAROĞLU, DÜRÜSTLÜK ABİDESİDİR”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun laik, demokratik, çağdaş bir Türkiye için, dürüst, kararlı ve sağlam temellere dayalı politikalarla millete güven verdiğini kaydeden Başkan Erdem, gerek Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerekse Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın büyük desteğiyle Ceyhan’daki engelleri tek tek aşacaklarını, sorunlu yolları da birer birer yapacaklarını belirtti.
“VATANDAŞLARIMIZ MÜSTERİH OLSUN”
İlçe genelindeki yol yapım çalışmalarının aralıksız devam edeceğini dile getiren Başkan Hülya Erdem, “Vatandaşlarımız müsterih olsun. Ceyhan Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek halkımızın daha sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürebilmesi için tüm imkanları sonuna kadar kullanıyor” diye konuştu.
Ceyhan Belediyesi yol yapım ekiplerinin Namık Kemal Mahallesi yolunu modern bir görüntüye kavuşturduğuna işaret eden Başkan Erdem, yol yapım çalışmalarının Ceyhan’ın her bölgesine yayılacağını vurguladı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor