BAŞKAN KOCAİSPİR 14 ŞUBAT’TA 14 NİKAH KIYDI

(HABER MERKEZİ)-Evlilik tarihlerinin özel olmasını ve unutulmamasını isteyen 14 çift, hayatlarının en mutlu günlerinden birini ölümsüzleştirmek için 14 Şubat Sevgililer Günü’nü seçti. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir 14 Şubat’ta 14 çiftin nikahını kıydı.

14 Şubat Sevgililer Günü’nde nikah kıydırmak isteyen çiftler için günler öncesinden hazırlıklarına başlayan Yüreğir Belediyesi, nikah kıyılacak solunu sevgililer günü konseptine uygun olarak süsledi. Aşkın rengi kırmızının hakim olduğu salonda çiftler yine kırmızı halıdan yürüyerek nikah masasına ulaştı. Evlenmek için aylardır bugünü bekleyen ve 14 Şubat’ı hayatlarının tarihi olarak evlenme cüzdanına yazdıracak olan çiftler, Yüreğir Belediyesi Nikah Salonunda ‘Evet’ dedi.

‘SEVGİNİN ÇOĞALMASINI DİLİYORUM’

14 Şubat Sevgililer Günü’nü çeşitli aktivitelerle kutladıklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir,“Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü. Yüreğir Belediyesi olarak yoğun bir gün yaşıyoruz. Evlendirme memurluğumuza yapılan yoğun müracaatlar kapsamında çiftlerimizin nikah akitleri gerçekleşiyor. Ben de belediye başkanı olarak bugün 14 Şubat’ta 14 nikah kıyıyorum. Nikahını kıydığımız kardeşlerimize bugünün hatırasına küçük hediyeler takdim ediyoruz. Bu özel günde sevginin çoğalmasını, eşlerin birbirlerini daha çok sevmesini temenni ediyor, tüm çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum.” dedi.

Oldukça heyecanlı olan ve 14 Şubat’ı daha da özel kılmak için bugünü nikah tarihi olarak belirleyen çiftler Başkan Kocaispir’e teşekkür etti. İlk kahvenin damat tarafından yapılmasının sözünü alan Başkan Kocaispir ise çiftlere fincan takımı ve cezve hediye etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor