BAŞKAN SANCAK’TAN AÇIKLAMA

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, transferde adı geçen Serdar Aziz, Bolasie ve diğer isimlerle ilgili açıklama yaptı. Sosyal medya hesabından bir taraftar Başkan’a transfer adı geçen isimleri sordu.

Adana Demirspor’la isimleri geçen Mehmet Topal (35), Serdar Aziz(30), Bolasie (32), Podolski (36), Gomis (35), Balotelli (30), Payet (34) ve Ndyia (30) yaşındalar. Mavi-Lacivertli takımın başkanı Murat Sancak adı geçen isimlere tek tek cevap verdi. Başkan Murat Sancak, “Mehmet Topal, Serdar Aziz, Podolski, Payet hiç gündemlerimize gelmedi. Ndiya’den biz vazgeçtik. Diğer iki isim olursa ne ala olmazsa başkasını alacağız. Futbolcu iyi ve kaliteli ise 35 yaşında da alınır” ifadelerini kullandı.

Başkan Sancak, “Taraftarımız hiç merak etmesin. Adana Demirspor ve Adana’ya yakışır transferler yapacağız. Önümüzde daha uzun zaman var. İnce eleyip sık dokuyacağız. Şu an en ciddi ilgilendiğimiz futbolcu Balotelli. Ona teklifimizi yaptık ve bekliyoruz. Vereceği cevaba göre transfer politikamızı yapacağız. Transfer konusunda hocamızla her zaman istişare ediyoruz. Hocamızın raporu doğrultusunda ve bütçemize uygun transferler yaparak öncelikle Süper Lig’de kalıcı olmaya çalışacağız” diye konuştu. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor