BAŞKANLIĞA MUSTAFA DÖNMEZ GETİRİLDİ

Geçtiğimiz hafta olağan genel kurulunu gerçekleştiren Türk Güreş Vakfı’nda görev bölümü yapıldı. Başkanlığa Mustafa Dönmez getirildi.

Dönmez, kendilerine ait hizmet binaları bulunmadığını göçebelikten kurtulmak için vali ve belediye başkanlarını ziyaret ederek lokale kavuşmanın en büyük hedeflerinin başında geldiğini söyledi. Türkiye genelinde daha önceleri 30 kadar şube bulunduğunu, çeşitli nedenlerle faaliyetlerini durdurduklarını belirterek şöyle devam etti:

“Öncelikli hedefimiz lokale kavuşmak. Daha sonra üye sayısını artırmak, hizip ve çekişmeleri önlemek. Dargın ve küskünleri vakıf çatısı altında toplamaktır. Genel Başkan Dünya ve Olampiyat Şampiyonu Ahmet Ayık yeni yönetimi kutladı ve destek olacağını açıkladı.

Kentimizde güreşin esik günlerdeki başarısını yakalamak için büyük çaba göstereceğiz. Başta Adanaspor ve Demirspor olmakü zere futbol branşında faaliyet gösteren kulüplerin güreş şubelerini kurmaları için girişimlerde bulunacağız.”

Vakfa üyelerin 10 tam Cumhuriyet altını giriş ücreti ödemeleri gerektiğini ifade eden Mustafa Dönmez, yeni tüzük değişikliğiyle bunun değiştirileceğini de sözlerine ekledi.

YENİ YÖNETİM GÖREV BÖLÜMÜ

Yeni yönetim genel kuruldan sonra ilk toplantısında görev bölümü yaptı.

Mustafa Dönmez (Başkan)

Mevlüt Çatan (Başkan Yardımcısı)

Hüseyin Başcı (Sekreeter)

Ali Gökdoğan (Muhasip Üye)

Mehmet Andırın (Üye)

Kemal Sağ (Denetleme Kurulu Başkanı)

Tevfik Türkmen ve Vahdi Yürekli (Üye)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor