Bidonlar içinde esrar maddesi ele geçirildi

ADANA (BÖLGE)-Adana’nın Yüreğir ilçesi Abdioğlu/Özler mahallesi ile Akdeniz mahallesinde 2 şahsın ikametlerinde yapılan aramada 2.000 gram kubar esrar maddesi, 2 adet kurusuku tabanca, 1 adet otomotik av tüfeği ele geçirildi. Olayla ilgili şahıslar gözaltına alındılar.

Adana Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Adana İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Yüreğir İlçesi Abdioğlu/Özler Mahallesi ile Akdeniz Mahallesinde (2) şahsın ikametinde uyuşturucu madde bulundurduğu bilgisinin alınması üzerine adli makamlardan alınan karara istinaden şahısların ikametlerinde İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de desteği ile arama yapılmıştır.

 Yapılan aramalar neticesinde; Satışa Hazırlanmış Bidonlar İçerisinde (2.000) gram Kubar Esrar Maddesi, (50) gr Kenevir Tohumu, (2) adet Kurusıkıdan Çevrilme Tabanca, (2) adet Tabanca Şarjörü, (1) adet Otomatik Av Tüfeği, (15) adet Tabanca Mermisi ele geçirilmiş olup, şüpheliler hakkında adli işlem başlatılmıştır.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması, uyuşturucu madde kullanımı, imal ve ticaretinin önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor