BİR SKANDAL DA ADANA’DAN ÇIKTI

Karataş’ın MHP’li Belediye Başkananı tarafından Almanya’ya gönderilen mehter takımından 30 kişiden 20’si geri dönmedi..

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, gri pasaportla yurt dışına giden 30 kişilik mehter takımından 10 kişinin döndüğünü,30 kişinin dönmemesini tam bir hayali insan ihracatı olarak değerlendirdi.

(HABER MERKEZİ)-CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Adana’nın Karataş ilçe Belediyesi tarafından  gri pasaportla yurt dışına görevli olarak gönderilen 30 kişiden 20’sinin geri dönmediğini açıkladı.

Veli Ağbaba, VIP insan kaçakçılığının bir ucunun da Adana’ya uzandığını belirterek şu açıklamayı yaptı;

“8 Nisan’da Malatya Yeşilyurt Belediyesi’nde başlayan VIP insan kaçaçılığının bir ucu da Adana Karataş Belediyesi’ne ulaşmış durumda. Adana Karataş Belediyesi’nin bir mehter takımı, halk oyunu takımı olmamasına rağmen yurt dışında mehteran takımı gönderiyorlar. 26 Eylül 2019’da 30 kişi gidiyor, 10 kişi dönüyor, 20 kişi dönmüyor. Ama burada komik olan şey şu, Karataş Belediyesi’nin dans ve mehteran grubu yok. Hakikaten tam bir hayali ihracatla hayali, insanla karşı karşıyayız. Maalesef bu durumda İçişleri Bakanlığı tedbir almıyor, bunu yapanların da yüzü kızarmıyor. Maalesef İçişleri Bakanlığı körleri ve sağırları oynuyor. Dünyada ortaya çıkan bu büyük rezaleti tek görmeyen İçişleri Bakanlığı. Almanya, gri pasaportlara, yeşil pasaportlara kısıt getirdi. Maalesef İçişleri Bakanlığı herhangi bir şey yapmadı. Bakanlık büyük rezaleti görmezden geliyor. İçişleri Bakanlığı’nı göreve davet ediyoruz.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor