Bodrum Adanalılar Derneği’nde başkanlığa Ayhan Ongun getirildi

ADANA (BÖLGE)-Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde 2013 yılından bu yana faaliyet gösteren “Bodrum Adanalılar Derneği”nin olağan genel kurulu yapıldı. Kurucu Başkan Ayhan Ongun yeniden göreve getirildi.

Bodrum Deniz Ticaret Odası’nda üyelerin katılımıyla gerçekleştirilen genel kurulda kurucu Başkan Ayhan Ongun’un yeniden başkan olması üzerinde duruldu. Ongun, tüm üyelerin birer dönem de olsa başkanlık yapmasının yararlarını anlattı. Buna rağmen yoğun talep üzerine başkanlığı yeniden Ayhan Ongun getirildi.

Üyelere teşekkür eden Ayhan Ongun, faaliyetleri artırmak için tüm üyelerin daha fazla çaba göstermesi gerektiğini söyledi.  Bodrum’un, Muğla’nın 13 ilçesinden en kalabalık ve popüler turizm merkezi olduğunu anımsatarak, “Bodrum sadece Türkiye’de değil, dünyada da turizm açısından bilinen ve tanınan bir ilçedir” diye konuştu,

19 yıldır çeşitli etkinliklerle kendilerini hissettirdiklerini ifade eden Ongun, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Derneği kurmakta tek amacımız, Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye gibi Çukurova kökenli yurttaşları bir çatı altında toplamak, dostluk, dayanışma ve hemşerilik duygularını geliştirmekti. Bunu da bir nebze de olsa başardığımızı söyleyebilirim. Bodrumda yaşayan 15 bin kadar Çukurovalı var. Üyeliği cazip hale getireceğiz. Bu sayı yetersiz bunu ikiye katlamalıyız. Kesinlikle bölgecilik yapma gibi bir niyetimiz yok. Bu bağlamda; Çukurovalı hemşerilerimizi derneğe sahip çıkmalarını bekliyoruz. Her ay yaptığımız yemekli toplantılarla yetinmeyeceğiz. Sosyal aktiviteleri artıracağız. Kaymakam ve yerel yöneticileri ziyaret ederek derneğimize yakışan hizmet binası edinmeyi hedeflemekteyiz.”

-ADANA TANITIM GÜNLERİNİ DAHA KAPSAMLI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ-

Sadece Çukurovalılara değil, Bodrum de yerleşik yaşayan tüm vatandaşlarla dostluk ve ilişkileri iyi tuttuklarının altını çizen Ongun, “Bodrum kent kültürüne katkı sunmak ve bu arada Çukurova’nın tarihi ve kültürel değerlerini yaşatmak, gelecek kuşaklara aktarmak adına bir dolu kültürel ve sanatsal etkinlik yaptık. Bu sezon hedefimizi büyüttük. Daha kapsamlı ‘Adana Tanıtım Günleri’ gerçekleştireceğiz. Bunu ekip halinde tüm üyelerin heyecanı, bilgi ve deneyimleriyle ses getireceğiz” şeklinde konuştu.

Ongun,  her şeyi sadece başkan ve yönetimden beklememek gerektiğini, üyelerin özveride bulunmalarını istedi.

YÖNETİM KiMLERDEN OLUŞTU?

Başkan Ayhan Ongun (Gazeteci-Yazar), Gökhan Türker (Bodrum Bel. Gıda A.Ş Genel Müdür Yardımcısı), A.Kadir Sevindik (Arena Bodrum Gazetesi imtiyaz sahibi). Orhan Gazi Nas (Çilek Manav İşletmeleri Sahibi), Cansel Karacan (Belgesel Yönetmeni) Fatih Günay (Kartaca Turizm Yönetim Kurulu Başkanı). Umut Metin (Yatırım Danışmanı), Barış Uysal (Avukat) , Ahmet Özgür (Yağmur İnşaat) Nihal Ekinci(Sanatçı) Halis Açacak (Eğitimci-Yazar) R.Ali Peltek (Gazeteci) Zeliha Taysı ( Tango Eğitmeni) Ahmet Değirmenci (ş İnsanı), Yaşar Samet Tekin( Elektrikçi) Volkan Akıncı (Emlak Danışmanı-İşletmec)i

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor