BU SEVİNCİ ÖZLEDİK

Adanaspor, Boluspor maçı hazırlıklarını Adana’da tamamlayarak dün sabah uçağıyla Bolu’ya geçerek burada ter idmanı yaptıktan sonra kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

En son kendi sahasında Ankaragücü’nü yenerek soyunma odasındaki bu sevinç gösterisinin bugün tekrar yaşamak istiyorlar. Beypiliç Boluspor-Adanaspor maçını Davul Dakul Çelik yönetirken, Kemal Mavi ile Hasan Hüseyin Tetik ise yardımcılıklarını yapacak. Onur Bingöl ise maçın dördüncü hakemi olarak görev alacak. Boluspor-Adanaspor maçı saat 13.30’da TRT AVAZ’da canlı olarak yayınlanacak.

Adanasporlu futbolcuların havaalanından uçağa binerken oldukça neşeli oldukları ve Bolu’dan galibiyetle döneceklerini söylediler. Son iki hafta kaybedilen 5 puanın ardından tekrar bir çıkışa geçmek istediklerini söyleyen Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, “Son iki maçımızda kendimizden beklenmedik şekilde kötü oynadık ve Samsunspor maçında mağlup olduk, kendi evimizde de Tuzlaspor maçında 90.dakikada yediğimiz şansız bir golle berabere kaldık. Bu iki maçtan çıkaracağımız çok dersler vardı, bizde hafta boyunca bu konuda futbolcularımızla birlikte çalıştık ve bu maçta o hataları yapmayacağımıza inanıyorum” dedi. (UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor