Bürotime’ın yeni mağazası açıldı

(HABER MERKEZİ)-Modern çalışma alanları sunan Bürotime Uno Ofis’in Adana’daki ikinci mağazası Öğretmenler Bulvarı’nda açıldı. Üç kadın girişimci Ayten Loğoğlu, Ayşegül Loğoğlu ve Açelya Loğoğlu Ertem’in hayata geçirdiği Uno Ofis’in yeni mağazasının açılışı Adana protokolünün önemli isimlerini de bir araya getirdi.

Açılışa Adana Valisi Süleyman Elban, CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya ve Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz’un yanı sıra Bürotime Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Tosunoğlu, Bürotime Yönetim Kurulu Üyeleri Esin Tosunoğlu Erçal ve Hasan Tosunoğlu, Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem, Final Eğitim Kurumları Koordinatörü F. Oğuzhan Ertem, Ömer Bayram Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahide Bayram ve çok sayıda davetli de katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Adana Valisi Süleyman Elban, pandemi koşulları nedeniyle uzun süre ofis ortamından uzak kalındığını ancak son dönemde ülkemizde tarım ve sanayi kesiminde önemli bir üretim artışının söz konusu olduğunu dile getirdi. Vali Süleyman Elban konuşmasında, iş yerlerine dönüşlerin yeniden başladığı bu dönemde kadın girişimcilerin hayata geçirdiği bu yatırımın önemine dikkat çekerek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

ZiyapaÅŸa Bulvarı’nın ardından Öğretmenler Bulvarı’nda 800 metrekare alanda 2 kat olarak hizmet verecek olan Bürotime Uno Ofis maÄŸazası, Türkiye’nin lider ofis mobilyaları üreticisi Bürotime’ın ofiste ergonomi, konfor ve şıklık temalarını yansıtan kiÅŸiselleÅŸtirilebilir, motive edici ve konforlu yaÅŸam alanlarını içeren tasarımlarını tüketicilerle buluÅŸturacak.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor