Çetin Sincar, İstanbul’a döndü

(HABER MERKEZİ)-Süryani şaraplarının eski sahibi ünlü işadamı Çetin Sincar, İstanbul’a döndü.

Mardinli Sincar ailesinin ileri gelen üyelerinden olan ünlü işadamı Çetin Sincar, uzun yıllar iş dünyasında kendinden çokça bahsettirmişti. Türkiye’de ilk kez yıllar önce Mardin’in ünlü şarabı olan Süryani Şarabı’nı Türkiye’de ve dünyada tanıtan Çetin Sincar, yeniden fabrikalarını açacağını dile getirdi.

Çetin Sincar, Mardin üzümünden oluşan ve Süryani Şarabı olarak faaliyetlerine kaldığı yerden devam edeceğini yaptığı basın toplantısı ile açıkladı.

Fabrikanın ciosu ise yiğeni olan Burhan Sincar ise uzun yıllar sonra amcamın yeniden İstanbul’da olması bize varlığı ile güç verdi. İstanbul’da ve Türkiye’nin farklı illerinde farklı ticaretler ile Türkiye’nin ekonomisini canlandıracaklarını ve farklı alanlarda insanımıza iş imkanı sağlayacaklarını açıkladı.

Şu anda Hatay’da da 300 milyon dolarlık bir ticaretin başlangıcına imza attıklarını belirten Çetin Sincar, “Bununla birlikte yıllardır film sektöründe dizi ve film yapımcısı yiğenlerimden ünlü yapımcı Adem Sincar’la da yeni bir ticaret başlatacağım ve film sektöründe de büyük yatırımlar sağlayacağız” diyerek, yeniden döndüğünü, iş dünyasında yeniden olacağını açıkladı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor