Gökhan Gündoğdu’dan Emrah Kozay’a ziyaret

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, ortak ideallerinin eğitim ve kalkınma olduğunu, Atatürk’ün nasihatını sonuna kadar uygulayacaklarını söyleyerek ortak akılla büyük hizmetler sunacaklarına inandığını söyledi. Dr.Gökhan Gündoüğdu da bir Adanalı olarak verebilecek her türlü katkıya hazır olduklarını söyleyerek başarı dileklerinde bulundu.

 

(HABER MERKEZİ)-Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, Çukurova ilçesinin  yeni seçilen belediye başkanı Emrah Kozay’ı ziyaret ederek hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulundu.

Kültürel, sanatsal ve sosyal faaliyetleri ile kamuoyundan takdir toplayan Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu, ziyarette başkan Emrah Kozay’ı yeni görevinden dolayı tebrik edip başarı diledi ve Vakfın çalışmalarından bahsetti.

BAŞKAN KOZAY: İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay ise ilçelerinde bulunan Gündoğdu Vakfı ve Gündoğdu Okulları’nın başarılarını bildiklerini ifade ederek, Vakıf Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu’nun ziyaretinden memnunluk duyduğunu söyledi. Başkan Emrah Kozay, “Önemli işler yapan Gündoğdu Vakfı ile işbirliği içerisinde ilçemize ve Adana’mıza değer katan projeler için çalışacağız” diye konuştu.

Emrah Kozay ve Gökhan Gündüğdu, Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda hareket edeceklerini, ortak akılla büyük hizmetler sunacaklarını belirterek “Genç  ve kültürlü bir nesil yetiştirmenin çabası içerisinde oluyoruz ve hep birlikte başarmalıyız. Adana’nın kalkınması Adanalıların elinde, bizim de yol gösterici olma sorumluluğumuz var” diyerek, ortak akılda birleşmenin getireceği yararı ifade ettiler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor