Cinayet şüphelisi yakalandı

ADANA (BÖLGE)-Adana’nın Sarıçam ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi F.K’yi kızının önünde av tüfeği ile başına ateş ederek öldüren R.K. isimli şahıs jandarmanın başarılı çalışmaları sonucu yakalanarak İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Adana Valiliği İl Basın ve Halkal İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Sarıçam İlçesi Yeşiltepe Mahallesinde ikamet eden R.K. isimli şüpheli şahıs market alışverişinden evine dönen boşanma aşamasındaki eşi F.K. ve yanında bulunan kızı N.K.’nın önünü kesmiş, çıkan tartışma sonucu eşini av tüfeği ile başına ateş ederek öldürmüş ve olay yerinden firar etmiştir.

Şahsın daha sonra ailevi nedenlerden dolayı Sarıçam İlçesi Mustafalar Mahallesinde ikamet eden kızı E.Ö.’yü de öldürebileceği değerlendirilmiş ve hem şüpheli şahsı yakalamak, hem de olası bir kadın cinayetini önlemek maksadıyla Jandarma Ekiplerince bölgede önleyici tedbirler artırılmıştır.

Şüpheli şahsın kızının ikamet ettiği eve geldiği bilgisinin alınması üzerine bölgede görevli devriyeler aynı saatte ikamete yönlendirilmiş, devriyenin E.Ö.’nün evine geldiği esnada elinde av tüfeği bulunan şüpheli şahsın kızının evinin kapısını tekmeleyerek içeriye girmeye çalıştığı tespit edilmiş ve olası bir cinayeti önlemek için şüpheliye Jandarma Ekiplerince teslim ol ihtarında bulunulmuş şahıs Jandarma Ekiplerinin teslim ol çağrısına uymayarak elindeki av tüfeğini yere atarak olay yerinden koşarak kaçmıştır. Şüpheli şahıs Jandarma Ekiplerince yapılan takip sonucu arazide yakalanarak gözaltına alınmış ve  İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilmiştir.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor