CİRİTÇİ ADANALI YÖNETİCİLERE SİTEM ETTİ

(BÖLGE ÖZEL)- Adana’nn yetiştirdiği eski profesyonel basketbolcu Osman Ciritçi, Adana takımlarının yöneticilerine sitem ederek, “ Neden eski basketbolculardan antrenör veya menajer olarak yararlanmayı düşünmezler” dedi.

Ciritçi, okul takımları başta olmak üzere Çukobirlikspor’da 10, Çukurova Üniversitesi Basketbol Kulübü’nde 3 toplamda 13 yıl profesyonel basketbol deneyimi bulunduğunu, çeşitli antrenörlerlerle çalıştığını, onlardan basketbol adına önemli bilgiler edindiğini, günümüzde bunları paylaşmak istediğini söyledi.

“Mum dibine kör yanar” örneğini veren Ciritçi, yabancı antrenörlere büyük paralar verildiğini, Adanalı antrenörlerin konaklama, beslenme, ulaşım gibi harcamaların olmayacağının altını çizerek, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Yıllardır Adanalı yöneticiler sürekli dışarıdan antrenör getirmeyi yeğlediler. Hatta bazen gelen antrenörler yanlarında 2-3 yardımcı antrenör getirerek kulübe olan maliyetlerini artırdılar. Elbette, çok iyi bir kadronuz varsa. Şampiyonluğu hedeflemiş iseniz çok deneyimli, donanımlı marka antrenörlerle çalışabilirsiniz. Adanalı eski profesyonel basketbolcular paragöz olmadıkları gibi gerekirse altyapıda da görev almaya hazırlarlar. Bazı insanlar vardır çok yetenekli olmalarına rağmen bu yeteneklerinden etrafın ya haberi yoktur ya da işlerine gelmediği için görmezlikten gelinir. Bunu sadece kendim için istemiyorum. Çok değerli Adanalı eski profesyonel basketbolculardan yararlanılmasını arzu ediyorum. Ayrıca görev istenmez, görev verilir.”

Ciritçi, Çukurova İlçe Belediyesi’nde önemli bir birimde sorumlu müdür olarak görev yaptığını anımsatarak, Büyükşehir ve Seyhan Belediye başkanlarının da profesyonel basketbol oynamış Adanalı antrenörleri değerlendirmesini istedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor