Çukurova Üniversitesi 29.Bahar Şenliği büyük coşkuyla yapıldı

(HABER MERKEZİ)-Çukurova Üniversitesi Geleneksel Bahar Şenliğinin bu yıl 29.’su düzenlendi. Balcalı Kampüsü’nde gerçekleştirilen şenlik, Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasının ardından şenlik korteji ile devam etti.

Çukurova Üniversitesi 29. Bahar Şenliği etkinlikleri Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Rektör Yardımcıları, akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Çok sayıda etkinlik ve konserlerin yer aldığı şenlik, Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel’in yerleşke içerisindeki Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıp, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Çukurova Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ile Kültür Müdürlüğü tarafından organize edilen 29. Bahar Şenliği, bando eşliğinde kortej yürüyüşüyle devam etti.

Şenlik alanında ise akrobasi, jimnastik ve halk oyunları gösterisi yer alırken, şenlikte Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel ve akademisyenler öğrencilerle birlikte halk oyunları oynadı.

Öğrencilerinin sağlık ve mutluluğunu çok önemsediklerini ifade eden Prof. Dr. Tuncel, etkinliklerde öğrencilerin gönüllerince eğlenmesi temennisinde bulundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor