Cumali Hake’den Ataşbak’a ziyaret

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a Adana Gençlik Spor Kulüp Başkanı Cumali Hake, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Spor Genel Müdürlüğü ile Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünün birleşmesi sonucu, 81 il de yapılan görevlendirmeler neticesinde Adana’da Kurucu Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili olarak görevlendirilen Abdulkadir Ataşbak’a, hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren, Adana Gençlik Spor Kulüp Başkanı Cumali Hake; “Adana’da sporun ve sporcunun dostu, hamisi, ağabeyi Abdulkadir Ataşbak’ın  Kurucu İl Müdür Vekili olarak yeniden görevlendirilmesi tüm spor camiası gibi bizleri de ziyadesiyle memnun etmiştir. Sayın Müdürümüze görevinde muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

Ataşbak; “Kulüp Başkanımız Cumali Bey’e Nazik Ziyaretinden Dolayı Teşekkür Ederim”

Başkan Hake’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Ataşbak, konuşmasına şöyle devam etti.

“Gençlik Spor Kulüp Başkanımız Cumali Bey’e ziyareti ve övgü dolu sözleri için teşekkürlerimi sunuyorum. Kendisinin Başkanlığa gelmesiyle bir ivme yakalayan sportif faaliyetlerimizin, başarılarla devam edeceğine inanıyorum. Sayın Hake’nin nezdinde, tebrik mesajlarını iletene tüm kulüp personellerine teşekkür ediyorum”.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor