DEMİRSPOR SAVUNMA YAPMAZ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Cüneyt Dumlupınar yaptığı açıklamada, “Demirspor savunma yapmaz, rakiplerine savunma yaptırır” ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor, Cumartesi günü karşılaşacağı Balıkesirspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Mavi-Lacivertliler’de kupada ve ligde aldığı galibiyetlerle özgüvenlerini iyice yükseltirken, seriyi devam ettirmek istiyorlar. Bugün saat 19.00’da oynanacak Balıkesirspor-Adana Demirspor maçı TRT SPOR’da naklen yayınlanacak. Bu arada karşılaşmayı Emre Kargın yönetecek. Yardımcılıklarını ise Oğuz Kağan Çalışır ve Hasan Hüseyin Tetik yapacak. Antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlenirken, teknik heyet de futbolcularla toplantı yaparak kalan önlerinde kalan 3 maçı da kazanarak araya en iyi yerde girmek istediklerini söyledi. Futbolcular, “Gerçekten Trabzon ve Tuzlaspor maçlarında kendimize olan güvenimiz geldi. Takım olarak birbirimizin açıklarını kapatıp, takım ruhunu sahaya yansıtıyoruz” dediler.

Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar, “Önümüzde üç önemli maç var, bunlardan ilki Cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağımız Balıkesirspor. Bu takımın potansiyeli ortada, bu ligin en iyi kadrosuna sahibiz. Biz doğruları yaptığımız sürece bu ligde önümüzde duracak takım yok. Her oyuncuyu hazır tutmaya çalışıyorum. Rehavete kapılacak lüksümüz yok. Şu an puan itibariyle Play-Off potasının dahi altında; 7.sıradayız. Bir maç eksiğimiz de var yani oynanmamış 3 maç. İlk yarıyı 34 puanla tamamlamak istiyoruz. Büyük bir camiayız, çok iyi bir yönetimimiz var. Her şeyini Adana Demirspor’a adamış bir başkanımız var, taraftar ve camiamız herkesin tek isteği bu takımın Süper Lig’e çıkması. Çalışırsak bunun önünde kimse duramaz. Şampiyonulğa oynuyoruz. Biz değil, rakiplerimiz önlem alsın. Adana Demirspor savunma futbolu oynamaz, rakibine savunma yaptırır. Bir gol yersek, 2 atacağız, bu güç bizde var, 2 yersek; 4 atarız, belirleyici olan biziz” diye konuştu. Öte yandan PFDK’dan yapılan açıklamada, “Adana Demirspor Kulübünün 21.12.2020 tarihinde oynanan Adana Demirspor-Tuzlaspor A.Ş. TFF 1.Lig müsabakasında, protokol tribününe talimatta belirlenen sayıdan fazla kişinin alınmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 12 bin TL para cezası ile cezalandırıldı” ifadelerine yer verildi.(HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor