DEMİRSPOR ZOR ATIYOR, PANİKLİYOR, RAHAT GOLLER YİYOR

Adana Demirspor, deplasmanda ideal kadrosuyla çıktığı maçta Ahkisarspor’u 3-2 yenerek kritik karşılaşmada sevinen taraf oldu.

Karşılaşma öncesinde 40 yıldır farklı kulüplerde görev yapan Samet Aybaba’nın fikstürden şikayetçi olarak bir haftada 3 maç yapacaklarını, bazı maçlarda takılmalar olacağını endişeyle açıklaması yadırgandı. Bu açıklama Akhisar maçında kendini hissettirdi. Tüm sporcularda kaybetme korku ve endişesi ayrıca panik dikkati çekti.

Karşılaşmanın ilk yarısında sürekli atak geliştiren Mavi-Lacivertli futbolcuların çabası sonucunda Hasan Kılıç ve Sinan attıkları golle takımı rahatlattılar. Ancak 41.dakikada Akhisar’ın süratli oyuncularından İbrahim Sissoko savunma ve kaleci Zubaş’ın hatasından yararlanarak golünü attı. İlk yarı 2-1 Demirspor galibiyetiyle tamamlandı.

Diğer maçlarda koşan, oyun bozan Emircan, Akhisar maçnıda tutuk ve isteksiz oynayınca 2.devrenin başında yerine Yunus Akgün alındı. Maç boyunca Yunus’da eski maçlardan uzak bir oyun sergiledi.

54.dakikada Akhisar kaptanı Kadir Keleş rahat gol atarak durumu eşitledi: 2-2. Bu sıralarda Samet Aybaba’nın sporcularına çok sinirlendiği dikkati çekti. Savunma oyuncusu Tayyip Talha kafa golüyle takımını galip getiren golü attı. 5 oyuncu hakkını maçın bitimine 20 dakika kala kullanan Samet Aybaba, sakatlık geçiren Kaan Kanak ve Tayyip’i zorunlu olarak sahada tuttu.

Demirspor önemli bir engeli aşarak puanını 55’e çıkardı ve Samsunspor kazandığı için 3.yerleşti.

Mavi-Lacivertli ekip Adana’ya dönmeyerek deplasmanda karşılaşacağı Altınordu maçına hazırlanacak.

Demirspor ilk 2’den Süper Lig’e çıkması için Samsunspor’un kaybetmesini bekleyecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor