DEMİRSPOR’DA FUTBOLCULAR BALOTELLİ’Yİ GOL KRALLIĞI’NA TAŞIMAK İÇİN ÇABA GÖSTERDİ

Adana Demirspor ligin son maçında küme düşmesi kesinleşen Göztepe’yi kendi saha ve seyircisi önünde 7-0 gibi farklı bir skorla yenerek taraftarını mutlu etti.

Mavi Lacivertlilerin Teknik Direktörü Montella, rakip Göztepe’yi adeta küme düşmemiş gibi sahaya  tam kadro çıkmasını sağladı.  Karşılaşmayı baştan sona kadar üstün sürdüren Demirsporlu futbolcular rakip kaleyi sürekli rahatsız ettiler ve 30 kadar gol pozisyonuna girerek alkış topladılar. Başka anlamda rakibi küçüksemediler.

Orta saha ve ileri üçlüde oynayan futbolcular, gol krallığında iddiası bulunan Balotelli’yi sürekli topla buluşturdular. Balotelli’de buluştuğu topları düzgün ve akıllı vuruşla gole çevirdi. 33, 36, 44, 61 ve 70. Dakikalarda Balotelli, yaşamı boyunca il kez bir maçta 5 gol atarak, toplam 31 golle Hatayspor’dan Ayous El Kaabi ile süper ligde gol krallığında ikinciliği elde etti.

Diğer golleri Göztepe’den Atakan Çankaya kendi kalesine ve Erhan Ertümer attı. Karşılaşma sonrasında açıklama yapan İtalyan Teknik Direktör Montella, Adana’yı ve Demirspor’u çok sevdiğini, sözleşmesinin sürdüğünü, büyük olasılıkla görevine devam edeceğini anlattı.

Kiralık oyuncuların takıma büyük yararlarının bulunduğunu ifade eden Montella, Kaleci Muriç, Vargas ve özellikle Yunus Akgün’ün Mavi-Lacivertli ekipte kalmalarını istedi. 

Karşılaşmada Murat Sancak’ın çok keyifli olduğu, taraftarlarla fotoğraf çektirdiği dikkati çekti. Murat Sancak, çok ceza aldığını, bundan sonra her maç sonrasında açıklama yapması için bir yönetici görevlendireceğini belirtti. Kiralık oyuncuların kulüpte kalması için görüşmeler yapacağını kaydetti.

ADANASPOR ADETA DOĞUM YAPTIRDI

Adanaspor lig boyunca değişik grafik çizdi. Deplasmanda, özellikle sahasında çok gereksiz maçlar kaybeden Turuncu-Beyazlılar son haftalarda küme düşme korkusu yaşadı.

Başkan Bayram Akgül,  ucuz antrenör ve futbolcu yerine daha kaliteli, maç kazanacak ve kurtaracak iyi transferler yapmaya şimdiden başlamalı. Aksi halde kulübe dargın ve küskün olan taraftarların tepkisinin önüne geçemeyecek.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor