ERDOĞAN: HEDEFLEDİĞİMİZ 3.LİGE ÇIKACAĞIZ

Adana için mücadele ettiklerini bildiren Adana 1954 FK Basın Sözcüsü Necip Erdoğan,”Kentimize bir 3.lig takımı kazandırmak için tek yumruk olduk” dedi.

Basın Sözcüsü Necip Erdoğan, takımlarında morallerin yerinde olduğunu belirterek, “Play-Off’ta ilk maçımızda Konya Sarayönünü yendik. Şimdi sıra Antalya Kepez’de. Cuma günü oynayacağımız final maçına en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Takımımıza güveniyoruz. Tecrübeli teknik adam Ercan Albay, futbolcularımızı final maçına en iyi şekilde hazırlıyor” şeklinde konuştu.

KARAMAN’A TARAFTAR İÇİN OTOBÜS KALKIYOR

Adana 1954 FK Taraftarlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Gönlü, Karaman’da adım adım 3.lige yürüdüklerini söyledi. Gönlü, Cuma günü saat 09.00’da otobüslerin İstasyon Meydanından kalkacağını belirterek, “Gelmek isteyenler bizlere ulaşsın. Gelen talepleri en iyi şekilde değerlendireceğiz” dedi.

Kulüp Başkanları Menderes Kutlu’nun önderliğinde sezon başından bu yana aslanlar gibi mücadele ettiklerini belirten Ali Gönlü, “Grubumuzu birinci sırada tamamdık. Ardından Play-Off maçlarında Karaman’da Konya Sarayönü’nü 2-1 yendik. Cuma günü Antalya Kepez maçını da kazanarak hedefe ulaşmayı amaçlıyoruz. Bunu da başaracağımıza canı gönülden inanıyoruz” diye konuştu. (BÖLGE SPOR)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor