EREN’İN BAŞARISI

Adana milli atlet Erol Koşkun’un Beşiktaş U19’da forma giyen torunu Eren Koşkun, tüm kulüplerin transfer listesinde. Torunuyla iftihar ettiğini söyleyen Erol Koşkun,  Avrupa’nın önde gelen bir menajerlik şirketinin torununu İspanya’nın ünlü takımına transfer etmek için torunu ve kulübüyle görüşme halinde olduğunu söyledi.

Torunun Eren Koşkun’un 2014 yılında Adana Kartalspor’dan Beşiktaş’a transfer edildiğini, sırasıyla U15, U16, U17 ve U18 takımlarında forma giydiğini ifade eden Koşkun, kısa bir dönem Dikilitaş Kulübü’ne kiralık olarak verildiğini, yeniden Beşiktaş’a dönerek U19 takımında oynadığını anlattı.

Eren Koşkun’un her iki ayağını kullandığını, top tekniği ve fiziğinin hayli iyi olduğunu ifade eden Erol Koşkun, şöyle devam etti: “Bizim ailede herkesin bir spor geçmişi var. Rahmetli babam Ökkeş Koşkun, Balkan Şampiyonu eski milli atlet. Ayrıca Karataşspor’un kurucusu. Burada yüzlerce farklı branşlarda sporcu yetişti ve milli takımlara kazandırıldı.  Ben ve kardeşim Erdinç, başta atletizmi olmak üzere basketbol ve farklı branşlarda spor yaptık. Kız kardeşim Gülşen Koşkun milli ve rekortmen yüzücü. 6 yıldır Beşiktaş’ta oynayan Eren’de bizleri model alarak iyi bir sporcu oldu. Avrupa’da ünlü bir menajerlik şirketi Eren ve Beşiktaşlı yöneticilerle görüşerek İspanya’da ünlü bir takıma götürmeyi düşünüyor. Bu aslında her futbolcunun rüyasıdır. Bu fırsatı iyi değerlendireceğiz.”

Erol Koşkun, torunu Eren’in iyi bir savunma oyuncusu olduğunu, ancak takımda ihtiyaç duyulan her mevkide oynayacak kapasite de olduğunu da sözlerine ekledi. (BÖLGE ÖZEL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor