ERTUNÇ TANSUĞ YÖNETİM KURULUĞU ÜYELİĞİNE GETİRİLDİ

Adana’da uzun yıllar yüzme ve sutopu sporlarına katkı sağlayan Ertunç Tansuğ, geçen hafta Ankara’da gerçekleştirilen Sutopu Federasyonu seçimlerinde yönetim kurulu üyeliğine getirildi.

Ertunç Tansuğ,                   BÖLGE GAZETESİ’ne yaptığı açıklamada,  aynı zamanda Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı olan Mete Erol’un başkanlığında ki yönetimde bulunmasından dolayı mutlu olduğunu. Daha çok zaman ayırarak, bundan böyle bilgi, birikim ve deneyimlerini Adana ile Türkiye sutopu ailesiyle paylaşacağını söyledi.

Yüzme ve sutopuyla 10 yaşında tanıştığını, her ikisinde de önemli dereceleri bulunduğunu ifade eden Ertunç Tansuğ, konuşmasında şunlara yer verdi:

“Uzun yıllar yüzdüm ve sutopu oynadım. Daha sonra 5 yıl yüzme, 15 yıl sutopu il temsilciliği görevinde bulundum. Aileyi, federasyon başkan ve kulüp yöneticilerini yakından tanımam nedeniyle bu zaman içinde bölgemizden birçok kız ve erkek sporcunun milli takımlara gitmesinde önemli rol üstlendim. Bunda da başarılı olduğumu sanıyorum. 25 yıl çeşitli okullarda yöneticilik yaptım. Şimdi de Seyhan İlçesinde Yavuz Selim Ortaokulu’nda müdürlük yapmaktayım. Her görev yaptığım okulda öğrencilerimi yüzme ve diğer sporlara yönlendirdim. Şimdilerde tüm enerjimi Sutopu Federasyonu’na harcayacağım. Toplantılara ülke sporuna faydalı olacak önerilerle gideceğim. Hepsinden önemlisi Adana’yı ”

Tansuğ, kendine güvenen deneyimli Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar ile Federasyon başkanı Mete Erol’a ve diğer delegelere teşekkür etti.

YENİ SUTOPU FEDERASYONU KİMLERDEN OLUŞTU?

Seçime tek aday olarak giren Mete Erol, genel kurula katılan 88 delegenin 76’sının oyunu alarak başkan olurken, 12 oy da geçersiz sayıldı.

Mete Erol’un yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı: “Burhanettin Hacıcaferoğlu, Süleyman Şahin, Ömer Emre Turanlı, Ruso Yakimovic, Burak Yılmaz, Fatma Oya Öztürk, Bahadır Koçyiğit, Nejat Kocabay, Vedat Aydın, Cahit Sılay, Bahtiyar Özçaldıran, Hakan Bebek, Cengiz Bingül, Ertunç Tansuğ. (BÖLGE SPOR)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor