Gökçelik: 23 Nisan gurur günümüzdür

Adana Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı ve Adana Ticaret Odası Meslek Komitesi Meclis Üyesi Ayhan Gökçelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, ‘’Son derece anlamlı ve önemli olan bu günü bütün dünya çocuklarına bayram olarak armağan eden tek ülke olmanın gururunu yaşıyoruz’’ dedi.

ADANA  (BÖLGE) – Adana Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı ve Adana Ticaret Odası Meslek Komitesi Meclis Üyesi Ayhan Gökçelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Başkan Gökçelik mesajında, “Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki milletimiz, 23 Nisan 1920 tarihinde ‘milli egemenliğe’ dayalı ‘Büyük Millet Meclisi’ni kurarak burada Cumhuriyetimizin temellerini atmış, gerçek anlamda halkın temsilcilerini seçerek Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasını sağlamıştır. Son derece anlamlı ve önemli olan bu günü bütün dünya çocuklarına bayram olarak armağan eden tek ülke olmanın gururunu milletimize yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bütün milli mücadele dönemi kahramanlarını saygı ve minnetle anıyor, ulusumuzun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor