Gündoğdu şampiyonluk müzesini büyütüyor

Eğitimde ki başarıları ile bölgenin lideri olan Adana Gündoğdu Koleji, akademik başarılarını salon sporlarında da sürdürüp bir bir şampiyonluklara abone oldu

Basketbol ve voleybol de birçok şampiyonluklar alıp Adana’yı Türkiye finallerinde temsil etme başarısı gösteren Adana Gündoğdu Koleji altyapıya verdiği önem ile de spor otoritelerinin takdirini kazanıyor.

Adana Gündoğdu Koleji son olarak Adana’da düzenlenen okullar arası basketbol turnuvasında ortaokul yıldız erkekler kategorisinde şampiyonu oldu ve Adana’yı temsil etme hakkı kazandı.

KAYATAŞ: BU İMKANLAR  ÇOĞU KULÜPTE YOK

Gündoğdu Okulları Basketbol Direktörü Emrah Kayataş, altyapıya verdikleri öneme değinip, “Bizim misyonumuz Adana’ya basketbolda eski Güney Sanayi, Çukobirlik ruhunu getirmek. Buda sağlam bir altyapı ile olur. Tesisleri ve imkanları ile sporcularımız birçok Süper Lig takımında olmayan olanaklara sahip. İnşallah gelecekte altyapımızdan yetişen sporcularımız Türk ve dünya basketbolunda söz sahibi olacaklardır” dedi.

DR. GÖKHAN GÜNDOĞDU: BAŞARI SABIR İSTER

Gündoğdu Vakfı Başkanı Dr. Gökhan Gündoğdu ise “Basketbol direktörümüz Emrah Kayataş, tüm antrenör ekibimizi ve sporcularımızı başarılarından dolayı yürekten kutluyorum. Şampiyonluklar kolay alınmaz emek ve özveri vardır. Bizde sabır ve özveri ile altyapımızı güçlendirmeye devam edeceğiz” diye konuştu. (BÖLGE SPOR)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor