GÜREŞ ANTRENÖR KURSU AÇILACAK

Geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulunu yaparak yeni göreve seçilen Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı Mustafa Dönmez ve yöneticiler, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Türk Güreş Vakfı Adana Şube Başkanı Mustafa Dönmez, il spor müdürü Muzaffer Çintimar’ın hayli deneyimli, bilgili, donanımlı birisi olduğunu, kentte güreşin gelişmesi, yaygınlaşması için birlikte projeler üreteceklerini belirterek ziyaretten duyduğu memnuniyeti anlattı.

OKULLARDA TARAMA YAPARAK YENİ YETENEKLER KAZANILACAK

Dönmez, yeni yönetiminin güreşin içinden gelen kimseler olduğunu, büyük bir heyecan ve gayretle zaman ayırdıklarını ve katkıda bulunduklarını ifade ederek şöyle devam etti:

“Öncelikle sporda il spor müdürü, antrenör, hakem ve spor medyası gibi paydaşlarımızla yakın ilişkilerde olacağız. İl Spor Müdürü Muzaffer Çintimar’ı ziyaretimiz çok verimli geçti. Bizimle çok yakından ilgilendi. Sporun içinden gelen, forma ıslatan, ter akıtan ve eski milli atlet olan, ayrıca çeşitli illerde müdürlük yapan Muzaffer Çintimar’ın birikim, deneyimlerinden yararlanacağız. İlk fırsatta okulları tarayarak, beden eğitimi öğretmenlerin de destekleriyle güreşe meraklı olan yeni yetenekler kazanacağız. Şu anda en büyük eksikliğimiz bölgemizde yeteri kadar güreş antrenörü olmayışı. İl Spor Müdürü Muzaffer Çintimar en yakın zamanda federasyona yazı göndererek antrenör kursu açılmasını talep edecek. Tüm hedefimiz, Adana’yı güreşte eski başarılı günlerine kavuşturmaktır.”

Bu arada, ziyarette Başkan Dönmez’in yanı sıra, Başkan Yardımcısı Mevlüt Çatan, Sekreter Hüseyin Başçı, muhasip üye Ali Gökdoğan da hazır bulundu. (BÖLGE SPOR)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor