Hadırlıgücü’nden Akay’a ziyaret

Seyhan İlçe Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, başarılı sporcu ve kulüplere destek sağladıklarını olanaklar içinde bunu sürdüreceklerini söyledi.

Akay, Adana Süper Amatör Küme Kulübü Hadırlıgücü 2. Başkanı Kazım Bozan, Yönetim Kurulu Üyeleri Şehmus Kayapınar, Zeynal Abidin Eglen ile Seyhan Belediyesi Meclis Üyesi Tolga Tiğrek’i makamında kabul etti.

Amatör Spor Kulüpleri’nin faaliyetlerini zor koşullarda sürdürdüğünü ifade eden Akay, ziyarette konuşmasında şunlara yer verdi:

“Spora ayrı bir ilgim var. Özellikle kalıcı gelirleri olmayan kulüplerin faaliyetlerini zor koşullarda sürdürdüklerinin bilincindeyim. Sosyal belediyecilik anlayışıyla amatörlere katkı sağlamaya çaba gösteriyoruz. Yüzlerce, hatta binlerce genci kötü alışkanlıklardan koruyan, onları spora yönlendiren yöneticileri de kutluyorum. Adana’yı milli takımlar seviyesinde temsil eden sporcular başta olmak üzere, gençlere spor kültürü aşılayan kulüplere, nakdi yardımın yanı sıra, ulaşım ve spor malzemesi yardımı da gerçekleştiriyoruz. Salgın nedeniyle uzun süredir spor sahalarından uzak kalan sporculara, Hadırlıgücü yöneticilerine kolaylıklar diliyorum.”

BOZAN: “AKAY’DAN HER ZAMAN DESTEK GÖRÜYORUZ”

Hadırlıgücü 2. Başkanı Kazım Bozan, faaliyetlerini yerel yöneticiler başta olmak üzere 3-5 yöneticinin çabalarıyla sürdürdüklerini belirtti.

Akif Kemal Akay’dan her zaman destek gördüklerini ifade eden Bozan, “Başkan Akif Kemal Akay, bize her zaman sıcak davranarak, sorunlarımızın çözümünde bizlere tüm olanakları sağlıyor. Bu bağlamda teşekkür etmeye geldik ve maçlarımıza davet ettik. Kulüp olarak ne kadar destek görürsek, daha fazla gençlerin spor yapmasını sağlarız. Mahalle sakinleri ve hayırsever işadamlarının da yardım ve desteğini bekliyoruz” diye konuştu. (BÖLGE SPOR)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor