HASAN ARIK’TAN ADANALILARA TEŞEKKÜR

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Adana programlarıyla ilgili bir mesaj yayımlayan İl Başkanı Hasan Arık; “Genel Başkanımızı bağrına basan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

(HABER MERKEZİ)-Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan önceki gün Adana’daydı. Önce Pozantı’da düzenlenen mitinge katılan Erbakan daha sonra Adanalılarla birlikte iftar açtı.

Düzenlenen iftar programında Yeniden Refah Partisi’nin üye sayıları bakımından Türkiye’nin 3. partisi olduğunu vurgulayan Erbakan çok kısa sürede 1 milyon üye hedefimize ulaşacağız. Değişim yerelde başlar. 31 Mart seçimlerinde kazanacağımız belediyelerle önce farkımızı ortaya koyacak ardından genel seçimlerde Cumhurbaşkanlığını kazanarak iktidar olacağız” dedi.

Düzenlenen iftar programına binlerce vatandaş katıldı.

Programla ilgili açıklamalar yapan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Hasan Arık; “Bugün ortaya çıkan tablo Yeniden Refah’ın ayak seslerini daha güçlü bir şekilde duymamızı sağlamıştır. Genel Başkanımızın katılımıyla önce Pozantı’da ardından Yüreğir 19 Mayıs Mahallemizde düzenlediğimiz programlarımıza binlerce vatandaşımız katıldı. Adana bugün değişim iradesini ortaya koydu. Mevcut belediye başkanlarından memnun olmadığını ve Yeniden Refah Belediyeciliği ile yönetilmek istediğini gösterdi” dedi.

Türkiye de yerelden başlayarak bir değişim ve dönüşüm hareketinin kaçınılmaz olduğunu vurgulayan Arık; “Allah’ına kurban Adana. Dün muhteşemdin Adana. Her zaman, her konuda öncü şehir olan Adana bu değişim ve dönüşümü de başlatacak şehirdir. Allah’ın izniyle, milletimizin tercihleriyle Adanamızda Büyükşehir Belediyesini de diğer 15 ilçe belediyesini de biz kazanacağız. Biz kazanınca milletimiz kazanacak, ülkemiz kazanacak” ifadelerini kullandı.

Başkan Arık sözlerini Fatih Erbakan’ın Adana programlarında emek sarf eden İl yönetimine, İlçe yönetimlerine, Kadın ve Gençlik Kollarına teşekkür ederek tamamladı.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan iftarın ardından tüm belediye başkan adaylarına plaket takdim etti. Daha sonra Adana Merkez Camii’nde Teravih Namazı kıldı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor