Hurda malzeme hırsızları suçüstü yakalandı

(HABER MERKEZİ)-Adana’nın Pozantı ilçesinde  200 kg hurda demir, çelik ve krom malzemesi çalan M.G. ve K.A.A. isimli şahıslar çaldıkları hurdalarla birlikte yakalanarak gözaltına alındılar.

Adana İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan açıklamada; Pozantı İlçesi Çamlıbel Mahallesinde hırsızlık olaylarında meydana gelen artış üzerine yoğunlaştırılan önleyici kolluk devriyeleri esnasında bölgede yabancı olduğu düşünülen ve hareketlerinden şüphelenilen bir araç uzaktan takip altına alınmıştır. Bahse konu aracın Çamlıbel Mahallesinde bulunan kapalı bir krom fabrikası yakınlarında durduğunun ve açıkta bırakılan hurda malzemelerin araca yüklediğinin tespit edilmesi üzerine araç takip edilerek durdurulmuştur. Adli makamlardan alınan izine istinaden araçta yapılan arama neticesinde; (200) kg. Hurda Demir, Çelik ve Krom Malzemesi ele geçirilmiş olup, malzemeler krom fabrikasına teslim edilmiştir. Araç içerisinde bulunan M.G. ve K.A.A. isimli şüpheli şahıslar adli makamlara sevk edilerek haklarında adli tahkikat başlatılmıştır.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve hırsızlık olaylarının önlenmesi amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor