İlk yarıyı en çok Adanalılar takip etti

Turkcell’in taraftar uygulaması GollerCepte üzerinden Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısında en çok gol ve maç özeti takip edilen üçüncü il Adana oldu. Uygulamanın en çok takip edilen karşılaşması ise Galatasaray-Fenerbahçe derbisiydi. 2-2’lik beraberlikle tamamlanan karşılaşmayı 535 bin kişi izledi.

HABER: Yener EKİNCİ

ADANA (BÖLGE)-Turkcell’in taraftar uygulaması GollerCepte’de Spor Toto Süper Lig’in ilk yarısının ‘En’leri belli oldu. Uygulama üzerinden en çok takip edilen takım Galatasaray olurken, ilk yarı boyunca en çok maç özeti ve gol izleyen iller sırayla Diyarbakır, İzmir ve Adana oldu.

4 milyon kişi izledi

Geçen sezon toplamda 11 milyon 350 bin videoyu GollerCepte uygulaması sayesinde cep telefonlarından izleyen futbolseverler, ilk yarıda en çok Galatasaray’ı izledi. Sarı-kırmızılıların golleri ve maç özetleri toplamda 4 milyon 221 bin kez takip edildi. Sarı-kırmızılıların yıldızı Ryan Donk’un ligin 8. haftasında Galatasaray’a Antalyaspor deplasmanında galibiyeti getiren golünü ise 210 bin kişinin izledi. Bu gol GollerCepte uygulamasının ilk yarıdaki en çok izlenen sayısı oldu.

En çok ilk hafta ilgi gördü

Tüm operatörlere açık olan GollerCepte uygulaması üzerinden Süper Lig’in ilk yarısında en çok izlenen karşılaşma da 11. haftada oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi oldu. Sarı-kırmızılıların ev sahipliğinde oynanan ve 2-2’lik beraberlikle noktalanan mücadeleyi 353 bin kişi izledi. Uygulama üzerinden ligin çok çok maç ve gol özeti ilenen haftası ile 1. hafta oldu.

4 Büyük Lig’in maçları da GollerCepte’de

Turkcell’in taraftar uygulaması GollerCepte, futbolseverleri Avrupa’nın en önemli ligleriyle buluşturmaya da devam etti. Spor Toto Süper Lig’in tüm maçlarının gol ve özetlerini kullanıcılarına sunan GollerCepre uygulaması, Almanya Bundesliga, İspanya La Liga, Fransa Ligue 1 ve İngiltere  Premer Lig’in de 4-5 dakikalık maç özetlerini yayınlıyor.

Ayrıca GollerCepte uygulaması üzerinden, Spor Toto Süper Lig’de bu sezon başında kullanılmaya başlanan görüntülü video hakem sistemi olan VAR görüntülerine de erişilebildi.

En çok izlenen VAR incelemesi Akhisarspor’unki oldu

Uygulama üzerinden 2018 yılının en çok izlenen VAR kararı ise Spor Toto Süper Lig’in 6. haftasında oynanan ve 3-0 ev sahibinin üstünlüğü ile tamamlanan Akhisarspor-Galatasaray maçında gerçekleşti. Maçın 13. Dakikasında Akhisarspor’un Regattin’in ile bulduğu gol sonra yapılan VAR incelemesi yılın en çok izlenen VAR videosu oldu.

GollerCepte uygulaması Apple ve Google uygulama dükkânlarından ya da GOL yazıp 2200’ye kısa mesaj göndererek indirilebiliyor. GollerCepte kullanıcılarına videolar haricinde seçtikleri takımla ilgili birçok bilgi de SMS ile anında ceplerine geliyor. Taraftarlar ayrıca, http://gollercepte.tv adresine de ücretsiz olarak ulaşıp http://trcll.im/GollerCepte adresinden uygulamayı indirebiliyorlar.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor