‘İYİ PARTİ İKTADAR OLACAK’

ADANA (BÖLGE)-İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanı M.İlker Akça gazetemizi ziyaret ederek Yönetim Kurulu üyemiz İlker Uçak’a önemli açıklamalarda bulundu. Akça, “İYİ Parti iktidar, genel başkanımız sayın Meral Akşener de Cumhurbaşkanı olacak. İYİ Parti’nin iktidarında siyasette güzellikler olacak; insanlar mutlu, geleceğine güvenle bakacak”” dedi.

Ziyarette İlçe Başkanı M.İlker Akça’nın yanı sıra İlçe Başkan Yardımcısı Yücel Yüce ve Semra Parlakyıldız, Basın Danışmanı Cihan İsişağ da hazır bulundu. M.İlker Akça, İlker Uçak’a projeleri hakkında bilgi verdi.

Akça, “Genel  Başkanımız Meral Akşener‘in önderliğinde İyi Parti ‘ nin yükselişi hızla sürüyor ,bizler de bu süreçte elimizden gelen tüm gayreti göstermek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Çukurova ilçemizin çalışmalarını örnek olabilecek bir sistemle yürütüyoruz. Seçmenlerimizle birebir konuşmalarımız Sivil Toplum Örgütleriyle iyi iletişimimizin sonucunu biz Çukurova ilçemizde aldık. Bu aldığımız %18 lik oy oranı genelde iyi bir sonuç, ancak biz bununla yetinmeyeceğiz, çıtayı daha da yükselterek Çukurova ilçemizde iddialı olmak ve oy oranımızı % 33-35 lere çıkarmak ana hedefimizdir. İlçe Başkanlığımız olarak tüm yönetim kurulu arkadaşlarla uyum içinde çalışmaktayız. Seçimler de  Millet İttifakı adayı Çukurova Belediye Başkanımız Sayın Soner ÇETİN  ile de uyumlu çalışmalar yapmaktayız. İlçemiz için, vatandaşlarımız için gereken ne ise onu yapmaya çalışıyoruz. Yaklaşık 2,5 yıldır  İyi Parti Çukurova İlçe Başkanlığını sürdürmekteyim; siyasete yeni girdim, yeni bir siyasetçi olarak siyasetteki olumsuzlukları değil, doğru dürüst çalışmalarla vatandaşa hizmet etmeyi amaçladım. Samimi olarak söyleyebilirim ki; Genel Başkanımızın önderliğinde İyi Parti İktidar ; Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener de Cumhurbaşkanı olacaktır.”

“İyi Parti’ nin iktidarında siyasette güzellikler olacak; insanlar mutlu ,geleceğine güvenle bakacak.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor