Jülide Sarıeroğlu’ndan aileye yardım

ADANA (İHA) – Adana’da torununun cep telefonu ve tableti evinden çalınan kanser hastası kadının gözyaşları sevince dönüştü. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu’nun gönderdiği tablet ve bin lira parayı teslim alan Emine Öğlü, bu kez sevinç gözyaşı döküp teşekkür etti. 

  Edinilen bilgiye göre, olay merkez Seyhan ilçesi, Türkocağı Mahallesi’nde 1 Ocak günü meydana geldi. Emine Öğlü sabah kalktığında dış kapının açık olduğunu fark edince ikinci kata çıkıp kızı ve torununa “neden kapıyı açık bırakıyorsunuz sizi öldürseler haberiniz olmaz” diye kızdı. Bu sırada torunu kalkıp cep telefonundan saate bakmak istedi ancak telefonu bulamadı. Evde yapılan aramada hem cep telefonunun hem de tabletinin olmadığını gören aile polisi aradı. 

  Emine Öğlü, 750 lira borç para alarak torununa cep telefonu aldığını belirterek, “Ben 5 yıldır göğüs kanseri hastalığıyla mücadele ediyorum. Eşim öldü babamdan kalan para ile geçiniyoruz. Kredi çektiğim için elime de 400 lira para geçiyor. Bu telefonu da ayda 100 lira ödeyecek şekilde borç parayla almıştım” diyerek gözyaşları içinde hırsızların telefonu geri getirmesini istedi. 

  Kanser hastası kadının gözyaşları arasındaki feryadını duyan eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlarından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu harekete geçti. Sarıeroğlu, aileye bir tablet ve bin lira da cep telefonu parası gönderdi.  

  Zil çalınca kapıyı açtığında sürprizle karşılaşan Emine Öğlü, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu’nun kendisine tablet ve bin lira cep telefonu parası gönderdiğini öğrenince duygulandı. Emine Öğlü, “Hırsızlar yetimin cep telefonunu çaldığı için çok üzülmüştüm. Benim de ödeyecek durumum yoktu bunun için ağlamıştım. Bu durumu Jülide Hanım televizyondan izlemiş ve bize yardım etti. Çok sevindim şu an çok mutluyum ona çok teşekkür ediyorum” diyerek sevinç gözyaşı döktü.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor