Kadınlardan Çetin’e TAM DESTEK

Çukurova’da sabahın erken saatinden, gecenin geç vakitlerine kadar halkla buluşmalarını sürdüren Başkan Çetin, kadınlara önem veren sosyal belediyecilik anlayışını devam ettireceğini açıkladı, “Kadına hizmet, topluma verilen değerdir” diye konuştu.

KADINLARIMIZ, YOL ARKADAŞIMIZ

Zübeyde Hanım Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi’nde bir araya gelen  Çukurova Kadın Meclisi’ni ziyaret eden ve Çukurovalı kadınlarla yapılan hizmetler, yapılması planlanan çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Sosyal Belediyecilik anlayışımızın merkezinde kadın sorunlarının çözümü ve kadınlarımıza hizmet vardı. Bu konuda birçok ilki gerçekleştirdik. Açtığımız kreşlerle kadınlarımızın en ciddi sorunlarından birinin çözümüne öncülük yaptık. Kadınlarımız bizim yol arkadaşımız oldu” dedi.

YENİ DÖNEMDE YİNE BERABER YÜRÜYECEĞİZ

Çukurova Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanında takdir ve beğeni görmesinin en önemli faktörünün “kadın ve kadın sorunlarına gösterilen değer” olduğunu belirten Başkan Soner Çetin, “Ciddi, tutarlı ve insana değer veren, sosyal belediyecilik anlayışının temel taşı, sağlam aile yapısının en önemli unsuru kadınlarımızın sorunlarını belirleyip, çözebilmektir. Geçtiğimiz hizmet döneminde bunu birlik olup, fikirleri beraberce çözme hedefiyle başardık. Kadın kardeşlerimizle ikinci 5 yıllık büyük yürüyüşümüzde yol arkadaşlığı yapmak için sözleştik.” diye konuştu.

HABER: Yener EKİNCİ

ADANA (BÖLGE) Çukurova’da sabahın erken saatinden, gecenin geç vakitlerine kadar halkla buluşmalarını sürdüren Belediye Başkanı Soner Çetin, geçtiğimiz hizmet döneminde olduğu gibi, kadınlara önem veren sosyal belediyecilik anlayışını önümüzdeki dönemde de devam ettireceğini açıkladı, “Kadına hizmet, topluma verilen değerdir. Kadınlarımız bizim baş tacımızdır” diye konuştu.

Sosyal belediyecilik konusunda kadınlara verilen önemin, hizmet yolunda en öncelikli unsur olduğuna dikkat çeken Çetin, “Çukurova’da kadınlarımızla beraber yürüdük, başarıya giden yolu birlikte paylaştık. Hizmette halkın istediği, beğendiği ve kendinden bir parça olarak gördüğü belediyecilik anlayışına sahip olunmuşsa, bunda kadın sorunlarına verdiğimiz önem ve bunların çözümü ile ilgili dayanışma ve fikir birliğinde olmamız gerçeği vardır” diye konuştu.

KADINLARIMIZ, YOL ARKADAŞIMIZ

Zübeyde Hanım Kadın Sohbet ve Dayanışma Evi’nde toplanan Çukurova Kadın Meclisi üyelerini ziyaret eden ve Çukurovalı kadınlarla yapılan hizmetler, yapılması planlanan çalışmalar konusunda fikir alışverişinde bulunan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Sosyal Belediyecilik anlayışımızın merkezinde kadın sorunlarının çözümü ve kadınlarımıza hizmet vardı. Bu konuda birçok ilki gerçekleştirdik. Açtığımız kreşlerle kadınlarımızın en ciddi sorunlarından birinin çözümüne öncülük yaptık. Kadınlarımız bizim yol arkadaşımız oldu. Sorunları da beraber belirledik, çözüm için yapılaak hamleleri de beraberce kararlaştırdık. Kadınlarımızdan aldığımız destek ve güç, başarıya giden yolda en önemli moral kaynağımız oldu” dedi.

YENİ DÖNEMDE YİNE BERABER YÜRÜYECEĞİZ

Çetin, Çukurova Belediyesi’nin sosyal belediyecilik alanında takdir ve beğeni görmesinin en önemli faktörünün “kadın ve kadın sorunlarına gösterilen değer” olduğunu belirtti.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Ciddi, tutarlı ve insana değer veren, sosyal belediyecilik anlayışının temel taşı, sağlam aile yapısının en önemli unsuru kadınlarımızın sorunlarını belirleyip, çözebilmektir. Geçtiğimiz hizmet döneminde bunu birlik olup, fikirleri beraberce çözme hedefiyle başardık. Kadın kardeşlerimizle ikinci 5 yıllık büyük yürüyüşümüzde yol arkadaşlığı yapmak için sözleştik.” diye konuştu.

Çukurova’da geçtiğimiz dönemde kadına yönelik hizmetlerin tesbiti ve sorunların çözüm yollarının bulunması konusunda Çukurova Belediyesi ve Başkan Çetin ile tam bir diyalog içinde çalıştıklarını, Başkan’ın kapısının kendilerine her zaman açık olduğunu belirten Çukurova Kadın Meclisi üyeleri de, “Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Soner Çetin’e desteğimiz sürecek. Birlikte başaracağız. Yol arkadaşı olduk, yine aynı yolda birlikte yüreyeceğiz” dediler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor