KAPLAN ALTAY’I AĞIRLIYOR

Adanaspor, 3 haftalık aradan sonra yarın 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda saat 16.00’da Altay’ı ağırlıyor. Turuncu-Beyazlılar son dört haftada koronavirüs nedeniyle maç yapamamıştı.  Adanaspor-Altay maçını Volkan Bayarslan yönetirken, yardımcılıklarını ise Anıl Usta ve Ferdi Karadoruk yapacak, dördüncü hakem ise Abdullah Volkan Aydın oldu.

Adanaspor, öncelikle Menemenspor ile yapacağı maçın rakibinin futbolcularında koronavirüs çıkması nedeniyle ertelenmişti. Daha sonra Turuncu-Beyazlılar’ın Boluspor maçı öncesi yapılan teste toplam 40 kişide koronavirüse rastlanmıştı. Bundan dolayı başta Beypiliç Boluspor maçı olmak üzere, Ankaraspor ve Akhisarspor maçları da ertelenmişti. Adanaspor’un yarın yapacağı maçın büyük ihtimalle oynanacağı bildirildi. Turuncu-Beyazlılar bu maça kadar hiçbir antrenman yapmadan bu maça çıkacakları sadece futbolcuların bireysel antrenman yaptıkları bildirildi.

Adanaspor Teknik Direktörü Yunus Murat Ceylan yaptığı açıklamada, “Son 4 haftadır maçlara çıkamadık. Futbolcularımın çoğu bireysel çalışmalarla bu maça çıkacaklar. Takım olarak bir araya gelip antrenman yapamıdk. Altay karşısında bir mucizeyi gerçekleştirmek isityoruz. Sahaya çıkan tümm futbolcularıma güveniyor ve ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarına inanıyorum” diye konuştu. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor