KAPLAN SERİYİ BOZDU

Adanaspor, mutlak galibiyet için gittiği Samsunspor deplasmanında kötü bir oyun oynayarak 1-0 mağlup oldu. Turuncu-Beyazlılar bu sonuçla 3 maçlık galibiyet serisini de bozmuş oldu. Adanaspor, 18 puanda kalırken bir basamak geriye düşerek 9.sırada yer aldı.

Baştan sona orta saha şeklinde geçen karşılaşmada iki takımın oynadığı futbolda göz kamaştırmadı. Her iki ekibin mücadelesi sanki beraberlik üzerine kurulmuş gibiydi. Samsunspor teknik heyetinin ikinci yarıdaki oyuna reaksiyonu meyvesini verirken, Adanaspor heyetinin sahaya sürdüğü tüm oyuncular etkisiz kaldılar. Turuncu-Beyazlılar’ın orta sahadaki en büyük silahı Celil’in maçtaki isteksizliği ve düşük performansı özellikle dikkat çekerken, ileride Ozegovic’in olmaması oldukça kendini gösterdi. Adanaspor’un ataklarında hiçbir futbolcunun ileriye destek vermemesi düşünülen taraf oldu.

Maçtan sonra açıklama yapan Teknik Direktör Sait Karafırtınalar ise galibiyetten ötürü Samsunspor’u tebrik ederek şunları söyledi: “Bugün iyi mücadele ettik ama iyi oynadığımızı söyleyemem. Maçın ilk yarısı 2 takım adına da kısır geçti. Golde ve son dakikada verdiğimiz bir pozisyon var. Diğre pozisyonlar çok net değildi. Biz de birkaç pozisyona girdik fakat onları değerlendiremedik. Berabere kalsak da bizim için iyiydi ama kaybettiğimiz için üzgünüz. Son 5-6 maçı hep aynı kadroyla oynadık. Rotasyonda sıkıntılarımız var, mağlubiyeti buna da bağlıyorum, oyuncularımız yoruldular. Bizim tüm takımın iyi oynaması gerekiyor. Sahada birkaç oyuncu performansının altında oynadığı zaman işler iyi gitmiyor. Geçen hafta nasıl kazanıp, unuttuysak bu maçı da kaybettik hemen unutup, Tuzlaspor maçına hazırlanacağız” dedi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor