KARALAR GİRNE KÖPRÜSÜ’NDE

Zeydan Karalar, Hüseyin Sözlü döneminde müteahhit firmaya ödeme yapılmadığı için durdurulan inşaatın hızlandırıldığını ve kısa süre sonra yeni haliyle hizmet vereceğini söyledi.

ADANA (BÖLGE)-Hüseyin Sözlü’nün Belediye Başkanlığı döneminde alacağının büyük bölümünü tahsil edemediği için durdurulan, ancak Zeydan Karalar’ın başkanlığa seçilmesiyle yeniden başlayan Girne Köprüsü’nün genişletilme çalışmaları hızla ilerliyor.

Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan ve Yüreğir’i birbirine bağlayan önemli noktalardan biri olan Girne Köprüsü’nü denetleyerek, “Çalışmalar son aşamasına geldi. Girne Köprüsü çok kısa bir süre sonra genişletilmiş olarak hizmet verecektir” dedi.

Karalar, Girne Köprüsü’nün genişletilmesinin Hüseyin Sözlü’nün başkanlığı döneminde başladığını, ancak ödeme yapılmadığı için durduğunu söylemişti. Karalar, başkanlığa geldikten sonra genişletme çalışmalarını yeniden başlatmıştı.

Dün çalışmaları yerinde izleyen ve denetleyen Karalar, “Aslında çok önceden bitmesi gerekiyordu.. Ama eski yönetim ödeme yapmadığından durdurulmuştu. Biz göreve gelince hemen olaya el attık, yüklenici firmayla görüştük. Genişletme çalışmaları hızla sürüyor. Bir terslik olmaması halinde Girne Köprüsü genişletilmiş haliyle hizmet vermeye devam edecek” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor