Kurttepe Sağırlar Futbol Takımı play-off grubuna kaldı

Adana Kurttepe Sağırlar Gençlik Spor Futbol takımı, geçen hafta Kayseri’de gerçekleştirilen “Süper Lige Yükselme Finallerinde” gruplarında tek yenilgi alarak ikinci oldu.

Kurttepe Sağırlar Spor Kulübü Başkanı Vedat Özçelik, BÖLGE GAZETESİ’ne yaptığı açıklamada, geçen hafta Kayseri’de gerçekleştirilen süper lige yükselme final karşılaşmalarında Niğde İşitme Engelliler Spor Kulübü’nü 2-0, Kahramanmaraş Afşin İşitme Engelliler Spor Kulübü’nü 5-1 yenmeyi başardıklarını, ancak Sivas İşitme Engelliler Spor Kulübü’ne 2-1 yenilerek play-off grubuna kaldıklarını söyledi.

Play-off grubunda Diyarbakır İşitme Engelliler Spor Kulübü ile tarafsız bir sahada karşılaşacaklarını ifade eden Başkan Özçelik, şunları kaydetti:

“Kayseri’de talihsiz bir şekilde Sivas’a yenilerek grup ikincisi olduk. Play-off grubunda Diyarbakır ile eşleştik. 27 Haziran Pazar günü Diyarbakır ile tarafsız sahada, Gaziantep veya Kahramanmaraş’ta karşılaşacağız. Salgın nedeniyle finallere iyi hazırlanmamıştık. Eksiklerimizi gördük. Sporcularla toplantılar yaptık. Diyarbakır’ı yenerek Adana’nın süper ligde tek takımı olmayı hedefliyoruz.  Bize destek veren kişi ve kurumlara teşekkür ederiz. Süper lig şansımızı iyi kullanacağız.”

-İL TEMSİLCİSİ YÜRÜK; “KURTEPE İYİ BİR EKİP BU KEZ BAŞARACAKLAR”

Adana İşitme Engelliler İl Temsilcisi Halit Yürük, İl Temsilcisi olarak destek vermek için Kayseri’ye gittiğini, Kurtepe’nin iyi oyunculardan kurulu bir ekip olduğunu, bu kez başaracaklarına inandığını anlattı.

Yürük, salgın nedeniyle yeteri kadar antrenman yapamayan Kurtepe takımı sporcularının eksiklerini gördüklerini, takımda başta başkan Vedat Özçelik olmak üzere ekibin uyum içinde olduğunu, centilmenliğe büyük önem verildiğini belirterek, “Kurttepe’nin hiçbir mazerete sığınmadan Diyarbakırspor’u yenerek süper lige yükseleceğine inanıyorum. Federasyonun cesur ve tarafsız bir hakem atamasını bekliyoruz” diye konuştu. (BÖLGE ÖZEL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor