Mansuroğlu bayrağı Yılmaz’a devretti

HABER: İLKER UÇAK

ADANA (BÖLGE)-Alevi Kültür Dernekleri Adana Şubesi 12.Genel Kurulu, Seyhan Belediyesi Selman-ı Pak Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Alevi Kültür Dernekleri Genel Merkez yöneticilerinin de katıldığı genel kurulda, iş insanı ve Alevi camiasının yıllardır içinde olan ve emek veren Hayri Yılmaz başkanlığındaki yeni yönetim kurulu tek liste ile seçildi.

Uzun süredir derneğin başkanlığını yapan ve geçmiş yıllarda yönetim kurulunda yer alan Hasan Mansuroğlu ise tekrar aday olmayarak, bayrağı Yılmaz ve ekibine devretti. Genel kurulun koltuk yarışı için değil, bayrak yarışı için yapıldığını belirten Mansuroğlu, “Hayri Yılmaz canımıza ve yeni yönetim kurulunda yer alan tüm canlara başarılar diliyorum. Görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına ve bizim yarım kalan hizmetlerimizi de tamamlayacaklarına inanıyorum” dedi.

Başkan Hayri Yılmaz ise öncelikle Hasan Mansuroğlu ve yönetimindeki herkese teşekkür ederek, “Derneğimizin önceki dönemlerinde görev yapmış tüm başkanlarımıza ve yöneticilerimize de teşekkürü borç biliyoruz.Genel kurula katılım sağlayan tüm üyelerimize, canlarımıza, genel kurula katılım sağlayamayıp çiçekleri ve mesajları ile yanımızda olan tüm herkese ayrıca teşekkür ediyorum. Yeni oluşturduğumuz yönetimimdeki arkadaşlara da üstün başarılar diliyorum” diye konuştu.

Adana Alevi Platformu Dönem Başkanı ve üyelerinin de katılımı ile gerçekleşen kongreye çok sayıda dernek üyesi ve STK’ların da temsilcileri katıldı.

Alevi Kültür Dernekleri Adana Şubesi’nin yeni yönetim kurulu Hayri Yılmaz başkanlığında; İsmet Demir, Ersoy Kalik, Sevgi Aydoğdu, Songül Yılmaz, Cevat Bilgilioğul, Uğur Ekici, Cemal Nurhaklı ve Vehbi Ergican’dan, Denetleme Kurulu; Metin Çelik, Ayhan Özdemir ve Murat Yılmaz’dan, Disiplin Kurulu; Zihni Sefa Yüksel, Mehmet Özdek ve Zafer İnanmaz’dan, Genel Merkez Üst Kurul Delegeleri ise; Zülfükar Deniz, Mikdat Öztürk, Yüksel Karaaslan, Şenol Pektaş, Sıtkı Keskin, Metin Tşatan, Selahattin Açıkalın, Cafer Boyraz,Özgür Ulaş Ilgın, Emine İtmeç, Canşah Güler, Halil Gül, Ömer Karakoç, Hasan Hasgül, Murtaza Moroğlu, Hasan Şahin, İlyas Turan, Nazlı Mansuroğlu, Alişan Koçkaya, İzzet Kapan, Gazi Kemal Uyumaz ve Yaşar Gündoğdu’dan oluştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor