MEHMET SEZER: “EĞİTİM ÇALIŞANLARIMIZ İÇİN YENİ BİR REKORA İMZA ATTIK”

Yetkili Sendika Eğitim-Bir-Sen ve ihale komisyonu tarafından bankalarla yürütülen pazarlıklar sonucunda imzalar atıldı. Buna göre Yüreğir’de 6 bini aşkın eğitim çalışanını ilgilendiren promosyon görüşmelerinde her bir kişi için 35500 liralık anlaşmaya varıldı.

 

(HABER MERKEZİ)-Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan 6300 öğretmen ile eğitim çalışanını kapsayan banka promosyon ihalesi görüşmelerinde en yüksek teklife ulaşılmasının ardından düzenlenen imza törenine Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Tolga Temir, Eğitim-Bir-Sen Yüreğir İlçe Başkanı Hanifi Uğur ile anlaşma sağlanan bankanın yöneticileri katıldı.

İhale süreci ile ilgili bilgiler veren Eğitim-Bir-Sen Adana Şube Başkanı Mehmet Sezer; “Yetkili sendika olarak katıldığımız pazarlıklarda Yüreğir’de yine, yeni bir rekora imza attık. Yüreğir’de görevli eğitim çalışanlarımızın hesaplarına 35500 TL’lik promosyon bedeli tek seferde yatırılacaktır” dedi.

Üç yıllık anlaşma süresince bankanın eğitim çalışanlarından kredi kartı aidatı, havale ve EFT ücreti de almayacağını ifade eden Başkan Sezer açıklamalarını; “Ekonomik koşullar hepimizin malumu. Gerçekten çok zor bir dönemden geçiyoruz. Böyle bir süreçte varılan anlaşma önemli bir sendikal kazanımdır. Hatırlayan eğitim çalışanlarımız olacaktır. Önceki dönemlerde promosyon bedellerinin bir kısmı eğitim çalışanlarına ödenmiyordu. Eğitim-Bir-Sen olarak yaptığımız yoğun sendikal mücadelelerimiz sonucunda bu bedellerin tamamı artık eğitim çalışanlarımızın hesabına yatırılıyor. Bu büyük başarıda imzası bulunan Yüreğir İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Tolga Temir ve Eğitim-Bir-Sen Yüreğir İlçe Başkanımız Sayın Hanifi Uğur’a ve komisyon üyesi Kemal Kan’a teşekkür ediyorum” sözleriyle tamamladı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor