MHP ADANA İL BAŞKANI YUSUF KANLI; “ŞİMDİ ÖNÜMÜZE BAKIYORUZ” DEDİ

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Ankara’da MHP Genel Merkezi’nde yapılan İl Başkanları Toplantısının ardından Adana’da İl Divan Kurulu ve İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi.Toplantıyla ilgili bilgiler veren Başkan Yusuf kanlı teşkilatların çalışma performanslarının değerlendirildiğini belirtti.

 

Kanlı, “31 Mart seçimleri konjonktürel, yani o dönemde geçerli olan şartların etkisi altında icra edildi. Sandıktan çıkan iradeye tabii ki saygımız sonsuz. Şimdi biz önümüze bakıyoruz. Her şey gelip geçer; Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. MHP olarak, Cumhur İttifakı olarak daha çok çalışacağız ve başaracağız” diyerek tüm partilileri göreve çağırdı.

 

 

(HABER MERKEZİ)- Milliyetçi Hareket Partisi Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Sandıktan çıkan iradeye tabii ki saygımız sonsuz. Şimdi biz önümüze bakıyoruz. MHP olarak, Cumhur İttifakı olarak daha çok çalışacağız ve başaracağız.” mesajı vererek MHP lideri Devlet Bahçeli”ye teşekkür etti.

ANKARA’DA TOPLANTIYA KATILDI

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Ankara’da MHP Genel Merkezi’nde Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Semih Yalçın’ın başkanlığında yapılan İl Başkanları Toplantısına toplantıya katıldı. MHP İl Başkanları, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından da kabul edildiler.

ADANA’DA YÖNETİMİ BİLGİLENDİRDİ

Toplantıda, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimi’yle ilgili raporlar sunulup değerlendirmeler yapıldı. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Ankara’dan döndükten sonra İl Divan Kurulu ve İl yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Kanlı, Ankara’da katıldığı toplantıya dair bilgiler verdi.

DEVLET BAHÇELİ TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Yusuf kanlı “Toplantıda teşkilatların çalışma performansları değerlendirildi, sonuçlar istişare edildi. Türk ve Türkiye Yüzyılı hedefinde Cumhur İttifakı’nın önemi üzerinde duruldu. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli seçimde emek veren tüm teşkilatlarımıza, adaylarımıza, mensuplarımıza teşekkür etti.” dedi.

HER ŞEY GELİP GEÇER

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “31 Mart seçimleri konjonktüel, yani o dönemde geçerli olan şartların etkisi altında icra edildi. Sandıktan çıkan iradeye tabii ki saygımız sonsuz. Şimdi biz önümüze bakıyoruz. Her şey gelip geçer; Allah devletimize, milletimize zeval vermesin. MHP olarak, Cumhur İttifakı olarak daha çok çalışacağız ve başaracağız.” diye konuştu.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor