‘Milli iradeye yapılan saldırı cezasız kalmamalı’

(HABER MERKEZİ)-Büro Memur-Sen Başkanı Mehmet Tanrıöver ve yönetim kurulu “104” emekli amiralin gece yarısı Montrö Boğazlar Sözleşmesi’ne atıfta bulunarak muhtıra tarzında açıklamasına sert tepki gösterdiler. Başkan Mehmet Tanrıöver, “Milli iradeye yapılan bu saldırı cezasız kalmamalı” dedi.

Büro Memur-Sen Başkanı Tanrıöver, savcılıkları göreve davet ettiği açıklamasında, “104 amerilanı 15 Temmuz Kalkışmasına 103 gün kala Montrö Boğazlar Sözleşmesine atıfta bulunarak yapmış olduktları eylem, devlete başkaldırıdır. Demokrasiye ve milli iradeye yapılan bu saldırı cezasız kalmaması gerekiyor. Türk Silahlı Kuvvetleri’nin şerefli mensuplarının hasbelkader bir zamanlar arasında apolet takan kokuşmuş zihniyetteki kişilerin önü arkası araştırılması gerekiyor. Bu gibi davranışları sergileyenlere milli irade 15 Temmuz kalkışmasında tek vücut olup gereken dersi vermiştir” dedi.

Başkan Tanrıöver, “Geç ti Bor’un Pazarı Sür Eşeğini Niğde’ye” diye açıklamasının devamında, “Neye hikmetse 15 Temmuz kalkışmasına 103 gün kala Montrö Boğazlar Sözleşmesi’ne atıfta bulunan vesayetçi kokuşmuş beyinlerin muhtıra tarzında açıklamasına, ‘Geçti Bor’un pazarı sür eşeğini Niğde’ye’ cevap veriyorum. İpinizi elinde tutan sahipleriniz ve siz kuklalar hala anlayamadınız mı? Bu necip millet oldukça size bu ülkede ekmek çıkmaz” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor