MONTELLA: GEREKEN HAZIRLIĞI YAPACAĞIZ

Adana Demirspor’da Yeni Malatyaspor hazırlığı Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla devam etti. Teknik Direktör Montella, galibiyet serisini Yeni Malatya karşısında da sürdürmek istiyoruz dedi. Montella, “Rakibimiz kötü gidişatını bitirmek için elindeng eleni yapacaktır. Biz de gereken hazırlığı yapacağız” diye konuştu.

Adana Demirspor formasıyla son haftalarda gösterdiği performansal bir kez daha İtalya basınında gündem olan Mario Balotelli için hocası Vincenzo Montella’dan önemli açıklamalar geldi. Rizespor, Beşiktaş, Gaziantep FK ve Antalyaspor’a karşı gollerini atan İtalyan yıldız, Süper Lig’de son 4 maçta 4 gol 1 asistlik performansa ulaşmış oldu. Gazetta dello Sport’a konuşan Montella, “Balotelli’nin formu şu an çok iyi. Büyük bir hedefle motivasyonunu koruyor. O da İtalya Milli Takımı’na geri dönmek” dedi.

Montella sözlerini, “Çok konuşuyoruz ve gerçekten iyi çalışıyor. Büyük bir arzusu var. Henüz yüzde 100 formda değil ama İtalya için bir seçenek olmak istiyor” ifadelerini sürdürdü. Adana Demirspor’daki günleri ile ilgili de demeç veren İtalyan teknik adam, “Bu deneyimde çok daha rahatım. İtalya’da bu kadar k endim olamıyoırum. Fazla yargılanıyor hissediyorum” şeklinde konuştu. Süper Lig’de 12 puanla 10.sırada bulunan Adana Demirspor, Montella ile birlikte 5 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak 10 puan toplamayı başardı. Bu arada Adana Demirspor Sportif Direktöre Gökhan Göktürk’e futbolcular ve teknik heyet tarafından sürpriz doğum günü pastası kesildi. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor