Müzeyyen Şevkin, CHP’nin liyakatli adaylarına oy vermeye çağırdı

(HABER MERKEZİ)-Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Adanalıları Pazar günü yapılacak yerel seçimlerde CHP’nin liyakatli adaylarına oy vermeye çağırdı.
Türkiye’nin yeni bir değişime, yeni bir dönüşüme ihtiyacı olduğunu kaydeden Dr. Şevkin, “Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’ın Adana merkez ve tüm ilçeleri kapsayan halkçı, demokrat belediyeciliğinin, hizmet kervanının devamı için, Seyhan, Çukurova, Yüreğir, Sarıçam, Kozan, Ceyhan, Karataş, Yumurtalık, Pozantı, Tufanbeyli, Saimbeyli, Feke, İmamoğlu, Aladağ ve Karaisalı’da Zeydan Karalar’la uyumlu bir çalışma süreci için tüm CHP’li adaylarımıza destek bekliyoruz” dedi.
“İKTİDARA HEP BİRLİKTE DUR DİYECEĞİZ”
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in seçim kampanyası sürecinde tüm Türkiye’yi adım adım dolaştığını, şehir merkezlerinin dışında ilçe, belde ve köylerde de büyük bir özveri gösterdiğini dile getiren, Genel Başkan Yardımcıları, Merkez Yürütme Kurulu (MYK) ve Parti Meclisi (PM) üyeleri ile tüm Türkiye’deki CHP İl Başkanlıklarının, ilçe yönetimlerinin, kadın ve gençlik kollarının bir bütün halinde seçime odaklandığını ve CHP’nin başarısı için birleştiğini dile getiren Dr. Şevkin, “Halkımızı yok sayan, sorunlarını görmezden gelen, vatandaşa karşı üstenci bir tavır takınan iktidara karşılık; depremde, pandemide, yangında, selde vatandaşımızın derdine derman olan belediyelerimiz, sosyal demokrat ve halkçı dokunuşları ile her zaman vatandaşlarımızın yanında yer almıştır. Bu çalışmaları ile halkımızın gönlünde taht kuran tüm Türkiye’deki CHP’li belediyelerimiz gibi Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar başta olmak üzere Adanamızın 15 ilçesindeki adaylarımıza halkımızın teveccühünü ve oylarını bekliyoruz. Yanlış işler peşinde koşanlara hep birlikte ‘dur’ diyelim” ifadelerini kullandı.
“BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”
Yerel seçimlerin geneli etkileyecek önemli bir gösterge olacağını vurgulayan CHP’li Dr. Müzeyyen Şevkin, Adana’nın genelinde CHP’ye gösterilen ilginin 31 Mart’ta başarılı bir süreci beraberinde getireceğini kaydetti. 31 Mart 2024 Pazar günü zafere ulaşacaklarına yürekten inandığını ifade eden Dr. Şevkin, “Emekliyi, işçiyi, garibanı, öğrenciyi, öğretmeni, işsizi, yaşlıyı, kadınları, çocukları görmeyen, yoksul halkı daha çok yoksullaştıran, kadın cinayetlerinin artmasına neden olan iktidara 31 Mart’ta sarı kart göstereceğiz. Ardından gerçekleşecek ilk genel seçimlerde inanıyorum ki halkımızla birlikte bu kez kırmızı kartımızı çıkaracağız. Birlikte başaracağız. Kazanacağız” diye konuştu.
CHP’li Dr. Müzeyyen Şevkin, CHP’nin işinin gücünün Türkiye, işinin gücünün Adana olduğunu, halkın derdiyle dertlenip sorunlarına çözüm bulmaya kararlı olduklarını sözlerine ekledi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor